Kad Hari Ibu dan Hari Guru!?

Wah….. Seronok tengok blog hari ni.. Tema baru.. Jadi ada semangat baru.. Ingatkan tak nak update hari ni.. Tapi dah datang semangat, nak jugak menulis.. Ingatkan en.avatar aang dh lupekan biliksebelah ni ha.. Sekali dia tukar theme.. Huhu.. Ni salah satu theme faveret aku nih.. huhu..

Errm.. Aha, aku nak cerita skit.. Aku telah ditambah tugas lagi.. Haha.. Kali ni, aku kene reka kad untuk HARI IBU dan HARI GURU pulak.. Supaya, cikgu kaunseling boleh jual pada murid2.. huhu.. 20 sen kot satu.. black n white je.. hehe..

Aik, aku pulak kene design.. Tak pe lah, aku ambik je gambar kat internet, paste je.. haha.. Kalu kene tangkap jabatan hak cipta, naya je.. hehe.. Ah, lantak lah.. yang penting aku senang.. dah la keje bertimbun lagi ni.. Mural tak siap lagi.. Aduhai.. Kejamnya..

Opps.. banyak pulak aku membebel.. Ok lah, sikit je tulisan malam ni.. Lepas rindu nak menulis.. haha..

P/S: Nak order tak kad HARI IBU atau HARI GURU kat aku? 20 sen.. haha.. Tapi dapat yang fotostat punye lah.. wawa..

About these ads

Posted on April 27, 2009, in Pendidik @ Pendidikan, Pengarang. Bookmark the permalink. 58 Komen.

  1. siAn…
    kNE waT kaD…
    seK aK jUaL buNga, geLang, b00k taG, coKLat…..
    pe Lg taH…..aK LUper….hehehe…..
    tP LaKu gLer r….
    skJap jeR aBis…..

  2. erm , samalah ..
    saya pun ditugaskan oleh kelab guru buat b’day card
    dan kad utk teacher’s day ..

  3. eeee
    bisnis
    x elok tau
    hikhik

  4. to me we must appreciate what mom and techers was give to us

  5. oowh…ok la 2,dapat pahala,nice blog…

  6. Siti Fatimah Ahmad

    Kenapa tunggang terbalik je kad ni. Nak beli kang…pening pulak kepala nak membacanya. Tahniah…walau mungkin hanya dibuat editing baru dan diambil daripada asalnya. Cuma anda perlukan sedikit sentuhan yang lebih menarik untuk membuat dekorasinya. Sebenarnya untuk membuat kad menggunakan idea sendiri lebih mendatang kepuasan. anda hanya menggunakan perisian MSpowerpoint2007, sudah mencukupi untuk mereka kad yang cantik. Saya suka melihat kad-kad tersebut. Simple dan cantik. Penuh makna.

    • Memang macam tu.. Sebab, nanti nak dilipatkan empat kertas A4 tu.. So, akan jadi la macam kad.. Yang gambar kat kanan bawah tu lah muka depannya..

      Err.. Saya tak gune powerpoint 2007 untuk wat kad tu.. saya gune MS publisher 2007.. Mmg dia dh susun mcm tu.. Tinggal letak gambar, edit then print..

  7. hai sume

  8. ermmmmmkkm

  9. wehh,cne erk nk wat kad ary guru nh…
    adoii

    • Ala.. Senang je.. Muka depan letak “Selamat Hari Guru”, tengah tulis “Khas untuk…” then letak la syair ke, pantun ke ape ke… Muka blakang xda pun xpe… Dah, siap..

  10. maner nyer KaD hARi guRU

  11. hem ok gak kad tu

  12. SELAMAT HARI IBU

  13. selamat hari guru,selamat hari ibu dan selamat hari ayah !!!!!!!!
    selamat semuanya!!!!!!!!!!
    saye sayang semuanya !!!!!!!!!!!
    i love you !!!!!!muahhhhh

  14. hye,shida…

  15. mana kad hari guru????Opps Selamat Hari Guru

  16. mmmm.best juga agaknya

  17. nak cari kat mana lah design ni??????????argh.susah b’tol argh….!!!!!!!!!!!!!

  18. nurul najihah

    .HAHA.apaa lrhh.btw, i LOVE MY MOM AND MY TEACHER ! (mama syaa juga mngjar sayaa PERDAGANGAN.hufff~)

  19. I Love You Mom

  20. x klkar pun

  21. mana kad hari guru?xde pown

  22. hanif nazmi b.hazuan

    Saya rasa bahagia kerana dapat membuat kad ucapan hari guru.

  23. AnabellaFakri123

    Nak beli ,tapi tunggang langan.He,he,he

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 66 other followers

%d bloggers like this: