Avataraang admin baru kita..

Perhatian!

avatar aang

Sekarang BilikSebelah sudah mempunyai dua admin.. Iaitu saya dan new comer, Avataraang.. Saya ucapkan selamat datang kepada beliau..

Pesanan buat avataraang, sila post ape2 ajer… Kuakuakua…

Kepada anda yang mahu juga menjadi admin bg blog ini, sila beri emel anda dalam komen “blogship”.. Kehadiran anda dalam blog saya eh2 silap, blog kami amatlah dialu2 kan..

About avataraang

happy go lucky person baru je nak menjinak2kan diri dlm bidang blog memblog

Posted on Julai 5, 2007, in Pengarang. Bookmark the permalink. 3 Komen.

  1. oooooooooooooo

  2. Mr.Bilik Sebelah

    @Zieziezirafah: Nak join jugak ker? boleh jer kalu berminat!

  3. trimas..
    aku ni pun junior kpd Mr.Bilik Sebelah je..
    hope ape2 yg slh blh la d’beri tunjuk ajr..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: