Mutiara Hati lagi..

Buat peminat Mutiara Hati..Disini ada link ke profile diaorang, so, kalu korang nak kenali lebih dekat tentang diaorang ni, apa lagi tunggu, klik la link dibawah.. Banyak gambar2 menarik tau..

Lucky Hakim a.k.a Mas Aji Dermawan (*aktif)
http://www.friendster.com/8431134

Novi Aulia a.k.a Nabila
http://www.friendster.com/47039196

Yance a.k.a Gempil (*aktif)
http://www.friendster.com/19009617

Yang lain aku akan cari dan update post ni, so… rajin2 la usha post ni selalu..

P/S: Untuk profile Inneke dan Novi adalah sumbangan oleh “Halo SinCan Disini“.. TQ padanya..

Posted on Julai 19, 2007, in Komentar. Bookmark the permalink. 44 Komen.

  1. mohdfaizalrasid

    nak inneke…! nak inneke….!

  2. oit.. oo..da pandai cari topik yang laku ek… tak guno…

  3. Halo SinCan ni

    alamak…gambo arini x dek ke???
    gambo ni org dah ade..cari le gambo lain lak..hehehe😛

  4. Halo SinCan disini

    opp x terperasan lak ada link..hehehe😛

  5. Halo SinCan disini

    salam…permisi pak…
    chau ..chak ..men..

  6. Halo SinCan disini

    chau chak men..
    tersilap yg kat atas tu..:-P

  7. Mr.Bilik Sebelah

    @Halo SinCan disini: Sila datang lagi ya! Trimas..

  8. Saladin Convoy

    Haha, anda mencari “sakit” ya? Mengambil gambar dari friendsternya, dengan atau tanpa kebenaran ni? Huhuh, nasib baik dia ni bukan selebriti antarabangsa, kalo tidak, tak tau la apa bakal jadi kat laman blog ni…

  9. Mr.Bilik Sebelah

    @Saladin Convoy: Kalu dh siar dalam frenster, kira dia kasi permission utk org ambik lar.. Ape pun aku dh delete kan.. Yela, mencegah lebih elok dari merawat.. Huhu..

  10. tu la Mr.Bilik Sebelah jgn la nak cari post yg dpt m’bahayakan blog kita..kalau ade ape2 masalah kita jg yg salah..hehehe..

  11. Mr.Bilik Sebelah

    @avataraang: apa yg bahayanya pulak? Setakat x letak courtesy.. Kalu aku nk letak gmbr tu dan ada courtesy kira boleh la.. Ala, saladin tu dengki.. Dia mana ada blog.. Tau nak menumpang jer..

  12. Saladin Convoy

    Permission mengambil untuk simpanan peribadi tak sama dengan permission untuk menyebarkan semula… atau lebih kurang camtu la kot undang²nya, heheh!

  13. Mr.Bilik Sebelah

    @Saladin Convoy: Iyo la.. Aku dh buangkan.. TQ kerna mengingatkan..

  14. @Mr.Bilik Sebelah: jgn la bertikam komen dgn Saladin Convoy..xde gnenye..lg pun die m’ingatkan kita sblm ape2 terjadi..

    @Saladin Convoy: kalau ade ape2 lg yang xsedap dipandang tegur2 la kami ye wahai Saladin Convoy..🙂

  15. Mr.Bilik Sebelah

    @avataraang: Cis, backup Saladin.. Aku kau ketepikan.. Siap ko!

  16. Halo SinCan disini

    PERMISI PAK..hehehe😛

    tumpang lalu jap..

  17. Halo SinCan disini

    ni org bagi link ke inneke koesherawati…punya friendster..tapi dia x penah masuk pun..

    http://www.friendster.com/user.php?uid=9591646

  18. @Halo SinCan: btl ke 2 friendster inneke koesherawati?..macam x terurus je..mgkn 2 cuma orang wat2 je x?..🙂

  19. Halo SinCan disini

    wallahualam..rasenye cam betui jek..agaknya inneke dah malas nak on line pasai dia kan dah berubah kot …. dah x nak main friendster lagi..kot² le..😛

  20. Halo SinCan disini

    ataupun suami dia dah tak bagi…😛

  21. @Halo SinCan disini: oo..mcm 2 ke..cian kat die dan peminat-peminat die..kalau dah buka page friendster die 2 mesti hampa, btl x..ade skit je benda dalamnya..😀

  22. @Halo SinCan disini: ooo..mcm 2 ke..cian kat die dan peminat die..kalau yang dah buka page frienster die mesti hampa..dah la info skit je..😀

  23. Halo SinCan disini

    2 ar…hampehhhhsss tul klu masuk friendster dia… x cam lucky hakim…selalu gak dia on line ..😛

  24. @Halo SinCan disini: kangan marah ye Halo SinCan disini…maybe die ade komitmen lain selain menjaga friendster beliau…

    kepada peminat-peminat inneke koesherawati..jangan hampa..teruskan melawat blog ini untuk mendapatkan maklumat berkaitan beliau…😉

  25. Halo SinCan disini

    😛 hehe

  26. Halo SinCan disini

    donna_swady@yahoo.co.id <—- e-mail Nabila ni..sesapa nak..lucky hakim yg bagi

  27. mas aji!!!!!!!!!!!!!!!

  28. @eija : nampakya berminat sungguh anda dengan mas aji..hehe..sila la layari page friendster beliau ye😉

  29. Mr.Bilik Sebelah

    @eija: hmm, mas aji tak da di Malaysia ni.. Tapi Pak Aji (Ajinomoto) ada lah.. hehehe..

  30. hello every one,,,,,,,,, asalamualaikum,,,,,,,,

    m lucky,,,,, lagi browsing di google searching 4 my own name and find this site,,,
    ternyata banyak juga yaa peminat sinetron mutiara hati,,, I thot mutiara hati udah lewat lama dan people will for get it right away,, but the fact is “alhamdulillah” people still remember it,, and Thank God ,, MH2 shown in malaysia jadi orang2 bisa tetep inget ttng mutiara hati,,,

    dan mumpung I have a chance,, in this aportunity I’d like to anounce u that NOVIAULIA {known as Nabila} and I will play in the same islamic series again,,, u may see us in INDOSIAR every Day,,, at 6 pm W.I.B,,,,,,,,,
    judulnya “KELUARGAKU HARAPANKU”

    wasalammualaikum w.r w.b

  31. and about the INEKE or ARINI friendster account,,,,,,,,,,,,
    it is FAKE,,,,,,,,,,,,,, http://www.friendster.com/9591646

    dont believe it,,,,,,,,,,,,,

    about the NOVI and Yance Account is real,,,,,,,,,

  32. @lucky hakim: Jika benar ini lucky hakim yang sebenar2nya, kami disini mengucapkan terima kasih. Diharap tidak keberatan atau marah kerana kami menggunakan link utk ke friendster anda tanpa diberitahu dulu. Tujuan kami hanya untuk memudahkan peminat2 anda sahaja.
    Berhubung friendster INEKE tu, kami memang dah rasa ianya paslu. Namun, kami tak dapat pastikan betul2.. Apa pun, kami akan cari lagi..

  33. sure I dont mind at all,,, in fact I’m happy,,,
    btw is the mutiara hati 2 still running in malaysia?
    do u mind to tell me the story recently? I just wanna make sure thet if is it going to end or still long…

  34. @Lucky Hakim: Actually, Mutiara Hati dan Mutiara Hati 2 dah lama habis.. But,orang2 Malaysia masih lagi ingat cerita tu..
    ok? Selamat Hari Raya buat orang2 di Indonesia sana~!

  35. I just wanna make sure thet if is it going to end or still long…
    Already LONG gone…

  36. I just wanna make sure thet if is it going to end or still long…
    Already long gone…

  37. “I just wanna make sure thet if is it going to end or still long…”

    Reply: Already long gone…

  38. “I just wanna make sure thet if is it going to end or still long…
    Already long gone…

  39. Greetings Mr. Lucky Hakim. Sorry to say, you’re a little TOO LATE. Your breakthrough serial (is this your ONLY serial that has YOU as the MAIN CHARACTER?) that has captured hundreds, maybe thousands, of your (NEW) fans from Malaysia, has ended for a long while ago. On the 13th of August 2007 to be exact, seeing hundreds of fans infuriated by the ending that has you being intimate with Nova Soraya, who are deemed to be the usurper (PERAMPAS) of “Queen” Inneke Koesherawati’s throne in your (character’s lah) heart. Yes, you can feel the enmity of the fans (especially Inneke’s) to Nova Soraya’s character “Ria” (poor lass, not that we can blame the fans for being so attached to Arini, a character so much loved and well-liked), denial, hatred and all.

    And now, that particular TV station has replaced your serial with a sinetron called TAUHU or something or whatever (not that I care).

    Oh yeah, it seems that you are back with Novi Aulia in KELUARGAKU HARAPANKU, though you are not the main character, are you? Anyway, I really hoped that someday we’ll get the chance to see this, first and foremost, because this serial has YOU (for your fans out there) and has Novi Aulia, both stars from Mutiara Hati! Second and personally (for me), I get to see Teddy Syach (DEMI MASA), and most importantly, my most favourite of them all, Teh DESSY RATNASARI!!!

  40. zushazreen nur ain

    mas aji dalam citer mutiare atiw hensem la…

  41. Hi everybody, I’d like to tell you that NOW we have an official site of Lucky Hakim, so please come and see

    http://www.Lucky-Hakim.com

    the contents of this site is very great, we have lots of real informations about Lucky Hakim. And also they have lots pictures of Luky Hakim……

    wow…. WOW… wow…

    I could never be more satisfied than visiting his site🙂

  42. assalamualaikum….citer nie memang bezz..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: