Biarkan ia berlalu…

goodbye

Selamat tinggal bulan Julai…selamat datang pula kepada bulan Ogos.. ^_^


Hari ini, tanggal 1 Ogos 2007 aku terpanggil untuk menulis entri ini..farewell Julai, welcome Ogos.. ^_^

Bulan Julai telah mencatatkan berbagai kenangan..terutama kepada aku kerana pada bulan Julai 2007 aku telah dipelawa untuk menyertai bilik sebelah.. ^_^ dengan peluang yang diberi aku tidak mensia-siakannya..terima kasih Mr.Bilik Sebelah..

Bagi bilik sebelah pula, satu rekod baru telah tercipta kerana pada bulan ini jugalah terdapat satu hari yang mencatatkan pengunjung tertinggi..terima kasih pula kepada pengunjung-pengunjung bilik sebelah..diharapkan anda terus melawat dan memberi komen-komen yang bernas di dalam blog kami.. ^_^

Bagi rakan blog, tahniah diucapkan kepada En. lelabu kerana dalam bulan ini jugalah beliau telah mendapat banyak kenikmatan.. ^_^

Bulan ogos merupakan bulan kemerdekaan..marilah kita memerdekakan diri kita..(aku tau kita dah merdeka, tetapi merdekakah diri kita?)..bulan Ogos ni mesti banyak mencatatkan aktiviti-aktiviti bersempena kemerdekaan..insyallah kami pengarang dari bilik sebelah akan memberi info berkaitan aktiviti-aktiviti yang bakal atau sudah dijalankan ^_^

Marilah kita memandang ke hadapan..teruskan menyokong kami di bilik sebelah.. ^_^

p/s: kami dari meja pengarang memohon maaf kerana 2 3 hari ini tiada post terkini kerana Mr.Bilik sebelah ada komitmen lain..aku avataraang juga mempunyai komitmen lain yang harus aku dan Mr.Bilik Sebelah laksanakan.. ^_^

About avataraang

happy go lucky person baru je nak menjinak2kan diri dlm bidang blog memblog

Posted on Ogos 1, 2007, in Pengarang, Semasa. Bookmark the permalink. Tinggalkan komen.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: