XXX mandi XXX

mandi

Hmm..apa yang anda fikir setelah anda baca tajuk ni..jangan fikir ang bukan-bukan pulak ye..aku bukan nak cerita l***h hari ni..tapi aku nak cerita yang kita boleh mengenali personaliti kita melalui cara kita mandi..sebelum ni kita dah biasa dengar dan biasa tahu mengenali personaliti melalu tarikh lahir.. ^_^

Menurut satu artikel yang aku baca, kita boleh mengenali apabila kita melangkah masuk ke bilik air untuk mandi..sebelum 2..anda yang membaca post ini diminta untuk memilih bahagian pertama yang and kenakan air terlebih dahulu..

A. Dada B. Muka C. Ketiak D. Rambut E. Ehem2..^_^ F. Bahu G. Lian2

Dan sekarang aku dedahkan personaliti mengikut bahagian yang anda kenakanair terlebih dahulu semasa mandi..^_^

A. Dada > anda seorang yang praktikal..seorang lurus dan bukan yang suka bersembunyi-sembunyi..anda tidak suka orang mengangu semasa anda sedang fokus pada sesuatu kerja dan anda juga tidak suka orang yang sehaluan dengan anda..anda juga merupakan pemain ‘seks’ yang baik dangemar mencuba sesuatu baru ^_^..pasangan yang sesuai dengan anda adalah D. rambut

B. Muka > bagi anda duit adalah aspek paling penting dan anda sanggup lakukan apa-apa sahaja untuk mendapatkannya..maruah dah tak berapa penting lagi bagi anda..anda berkawan untuk menggunakan mereka..bagi kawan-kawan anda, mereka berfikir anda sukar difahami tetapi anda tidak mempedulikannya..anda seorang yang mementingkan diri anda sahaja..berkaitan permainan ‘seks’ anda di tahap sederhana dan lebih suka memuaskan diri sendiri daripada pasangan anda ^_^ pasangan yang sesuai dengan anda E. Ehem2.. dan G. lain2

C. Ketiak > anda seorang yang berdikari dan bekerja keras..biasanya anda seorang yang popular dan sanggup membantu tidak kira bangsa, darjat dll..sering berhadapan dengan masalh dan tidak mengetahui sama ada sesiapa yang berhampiran anda tu betl-betul bermasalh atau tidak..tahap permainan ‘seks’ anda lemah ^_^ pasangan yang sesuai adalh F. Bahu..

D. Rambut> anda selalu berangan-angan dan biasanya angan-angan anda 2 dapat dicapai..anda juga boleh gapai apa yang orang lain tak boleh gapai..keputusan yang anda buat biasanya kurang tepat..anda juga lebih fokus mencapai apa bidang yang anda minati..duit bukan keutamaan..kawan-kawan pula orang-orang yang cerdik pandai..tahap permainan ‘seks’ yang baikdan memebenarkan pasangan memjelajah ^_^..pasangan yang sesuai adalh A. Dada dan E. Ehem2..

E. Ehem2.. > seorang yang pemalu..kurang keyakinan diri da sering dibuli..krang kawan-kawan kerana mereka lihat anda seorang yang membosankan..sering berputus asa..walau bagaimana pun anda seorang pemain ‘seks’ yang lebih tinggi sedikit daripada sederhana..^_^ anda dapat menunjukkan kekuatan dalaman anda pada sesetengah orang..pasangan yang sesuai dengan anda adalah B. Muka dan D. rambut..

F. Bahu > dilahirkan untuk kalah@mengalah..sering kali gagal dalam apa yang anda lakukan..orang disekeliling tidak suka anda dan anda suka memencilkan diri sendiri..duit dan pangkat agak penting bagi anda..tapi nasib anda selalu kurang baik..anda pemain ‘seks’ yang lemah.. ^_^ anda akan rasai bahawa sangat sukar untuk memilih pasangan..pasangan yang sesuai adalah C. Ketiak..

G. Lain2 > anda adalah seorang yang sederhana..anda mempunyai kekuatan dalaman tetapi orang sekeliling sukar melihatnya..anda harus belajar tentang cabaran dan potensi diri anda..anda harus menunjukkan kekuatan anda dan bukan hanya menyembunyikan kelemahan anda..anda pemain ‘seks’ yang sederhana..anda mempunyai imaginasi yang tinggi tetapi anda tidak berani melakukannya.. ^_^ pasangan yang paling sesuai adalah B. Muka..

Hmm..anda jangan mempercayainya seratus peratus..saya menulis hanya untuk berkongsi apa yang saya tahu.. ^_^

About avataraang

happy go lucky person baru je nak menjinak2kan diri dlm bidang blog memblog

Posted on Ogos 5, 2007, in Pelbagai. Bookmark the permalink. 5 Komen.

  1. aku bkn nk komen psl tajuk post ni,tp psl ejaan..nmpknya penulis mcm kurg ambil brt psl aspek ni.bkn apa,kdg2 pembaca boleh terkeliru dgn ejaan perkataan yg slh ni..contoh paling senang yg kt ats skali tu,msa penulis senaraikan bhgn2 yg kna air dahulu.G sepatutnya ditulis “lain2” bkn “lian2” kn?hrp penulis lain kali dapat ambil berat ttg perkara ni sblm post buletin..askum..^_^

  2. @mung knl aku: aku memohon maaf di atas kesilapan ejaan yg telah aku lakukan..aku bkn xambil brt pada ejaan 2..aku biasanye akan membuat double check..tapi almaklumlah kita manusia, tidak lari drpd membuat kesilapan..tapi walau bagaimanapun terimakasih atas komen anda mung knl aku..komen anda membtlkan kesilapan diri aku..😉

  3. aku mandi start ngn kaki. aku tkt sejuk haha. camne tu ek?

  4. @langsat: petua mandi mula dari kaki amat popular…kalau sapa xtau…mandi dari kaki baik kerana panas dalam badan kita kan naik ke kepala, jika kita terus mula mandi dari kepala, persoalannya, ke mana panas akan pergi???😉

  5. hmm..nak tambah sikit..mandi start dari kaki 2 sunnah..sebabnya bagi memudahkan roh kita keluar sewaktu hendak meninggal dunia..🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: