Tiada lagi mutiara hati

Hmm..setelah sekian lama sinetron mutiara hati 2 di TV9 berlangsung, akhirnya semalam (13 Ogos 2007) berlangsungnya episod terakhir mutiara hati 2.. ^_^

Hmm..aku sebenarnya tidak dapat menyaksikan episod terakhir sinetron mutiara hati 2 ini..aku terpaksa melepaskan episod tersebut kerana mempunyai komitmen lain yang lebih penting daripada menonton televisyen..tetapi walau macam mana pun aku masih mendapatkan sinopsis cerita daripada rakanku yang menonton episod terakhir tersebut ^_^

Hmm..daripada apa yang aku ketahui daripada kawan rapat aku ^_^ kesudahan mutiara hati 2 menyedihkan..ibu arini telah selamat melahirkan anak, dia mendapat anak perempuan yang diberi nama Arini Akila oleh Nabila bersempena nama Ibu Arini..tetapi malangnyaIibu Arini tidak hidup lama, jantung Arini pula telah didermakan kepada Nabila..seperti yang kita sedia maklum Nabila telah mengalami konflik jantung dalam cerita ini..sungguh menyayat hati pengakhiran cerita yang cukup panjang ini..sad ending juga la orang kata ^_^

Hmm..begitulah berakhirnya sinetron mutiara hati 2..adakah pengakhiran begitu yang anda impikan? wajarkah pengarah tersebut membuat pengakhiran seperti itu?

p/s: berakhirlah cerita mutiara hati 2..apa kata kalau kita menyokong drama tempatan pula..drama yang aku maksudkan adalah Manjalara yang ditayangkan di TV3, Isnin hingga Khamis jam 6.30 petang..maklumat lanjut sila klik sini..

About avataraang

happy go lucky person baru je nak menjinak2kan diri dlm bidang blog memblog

Posted on Ogos 14, 2007, in Komentar, Merapu Post, Semasa. Bookmark the permalink. 3 Komen.

  1. manja pn dh abes😦

  2. @ixora: Manja dah habis, dan kesudahannya memang best.. (boleh la tahan..) Apa lagi, cari la cerita baru yang lebih syok (atau melalaikan).. huhuhu.. Jangan marah.. Ape pun, tak salah nak tengok cerita, tapi biar berpada-pada kan?

  3. @ixora: jgn la sedih..kalo cite x hbs, korang akan berasa bosan plk…πŸ™‚

    @Mr.Bilik Sebelah: marilah kita bersama-sama mencari cerita2 baru yang boleh dibuat modal utk bilik sebelah…hahahaha…πŸ˜‰

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: