Sepantas kilat: aduh letih + tension

Hmm..dah lama aku tak turun menulis dalam blog ni..kalau tak silap dah dekat 2 minggu aku tak menulis ^_^ Hmm..hari ni pun aku tak nak berceloteh panjang..sebenarnya minggu lepas dan minggu ni adalah 2 minggu yang tension dan meletihkan kepada aku ^_^

Sebenarnya minggu lepas hanya la minggu yang meletihkan..apa yang meletihkan sebenarnya? Hmm..sebenarnya walaupun letih aku merasa bangga kerana telah berbakti kepada negara..apa yang aku telah lakukan? seperti yang kita sedia maklum, Malaysia telah pun mengecapi kemerdekaan yang ke-50 pada 31 Ogos 2007..kami pelajar institut perguruan telah terpilih untuk menjayakan acara sambutan kemerdekaan tersebut..kalau anda perasan sewaktu sambutan kemerdekaan, ada satu kumpulan manusia yang melakukan humangraphic di dataran merdeka pada siang harinya dan di stadium merdeka pada malam harinya.. ^_^

Kumpulan ini terdiri daripada 2000 orang pelajar institut perguruan di semenanjung..kalau anda rujuk pada gambar di atas aku merupakan salah seorang yang tergolong yang berada pada perkataan “tahun” ^_^ hmm…aku tamat latihan pada hari Sabtu, walau macam mana pun disebabkan letih aku hanya menulis pada hari ini..

Tinggal la semua kenangan berkaitan sambutan kemerdekaan, sekarang kena pergi kelas seperti biasa dan ASIGNMENT telah menanti…tension…^_^ cukup lah coretan ringkas aku..tak tau nak tulis apa sebenarnya tapi tangan gatal jugak..hehehe..

p/s:segan nak letak gambar sendiri..aku yang dah sedia berkulit sawa matang ni bertambah matang warnanya..^_^

About avataraang

happy go lucky person baru je nak menjinak2kan diri dlm bidang blog memblog

Posted on September 3, 2007, in Merapu Post, Pengarang. Bookmark the permalink. 5 Komen.

  1. hmm..letak la sekeping dua gmbr mke bakal2 cgu yg dah berbakti pada negara..hehe..bleh ye🙂

  2. @rean: akan sy usahakan..masalahnya skrg tkg amk gmbr xnak bekerjasama..hehehe😉

  3. oh..mcm 2 ye..ye la..nnt dah dpt bleh la upload ye..hehehehehe

  4. @rean: gmbr2 telah pun diupload dlm fiendster…nak mskkan kat cni xbest la..hehehe…

  5. ok..dah tgk pun dalam fs..hmm..jgn lpe balas coment dalam fs tau..hehehe🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: