Selamat Berpuasa!

Ramadhan
ambik kat: masjid.its.ac.ad

Terlebih dahulu kami di Bilik Sebelah ingin memohon ampun dan maaf oleh kerna tidak dapat menulis entri – entri yang baru buat tatapan kalian. Ini kerana kami berdua mempunyai komitmen yang lebih penting sebagai pelajar yang perlu dilaksanakan. Ape pun, kami akan cuba untuk menulis lebih banyak lagi lepas ini.

Kami di Bilik Sebelah ingin mengucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al- Mubarak kepada semua yang sudi mengunjungi blog kami yang tak seberapa ini.. ceeehhhwah.. Hmm, ape pun, kami harap muslim2 di luar sana dapatlah berpuasa cukup 30 hari.. Sebab mak kami kata, orang tak cukup pose tak leh raya.. Hahaha..

Hmm, tak ada apa yang nak di ceritakan lagi. Tulis banyak2 pun korang bukan nak baca sampai habis kan, so, SELAMAT BERPUASA! dan tunggu post terbaru tentang puasa dan tarawikh yang insyaAllah akan kami kongsi bersama kalian..

Salam dari BS, Bye..

P/S: Budak junior ada yang dah pasang lagu Raya la pulak time malam2 ni.. Aduh.. Pilu2.. Sedih..

Posted on September 12, 2007, in Khas, Pengarang. Bookmark the permalink. 2 Komen.

  1. betul ke x de org nak baca????? klu boleh post lagi, seronok la pulak baca tentang bulan puasa ni…

  2. @princess korea: betul.. tengok la, baru 1 komen jer..Tu pun selepas seminggu berpuasa..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: