Rumusan September 07

September Graph

Tengok la graf di atas. Graf ini menunjukkan bilangan pengunjung ke Bilik Sebelah untuk bulan September 2007. Macam mana nak rumus? Aku pun tak tau. Kene mintak tolong saudara Avatar Aang ni, dia bakal cikgu Math.
Hmm, Korang boleh tengok catatan bilangan dan tarikh, so korang tau la hari mana yang paling banyak. Cuma kami pelik, pengunjung kejap ada kejap tak ada. Apa nak buat? Kami pun tak tau.
Setelah 5 bulan lebih blog ini di buka, bulan September mencatatkan pengunjung kedua tertinggi setakat ni. Kalau nak banding dengan blog lain, memang blog Bilik Sebelah masih ketinggalan.
Maaflah kalau kami tidak dapat mengenalpasti siapakan tukang komen paling aktif bagi bulan ini. Sume ni salahkan wordpress. Sebab diaorang tak kasi tau pun mcm mane nak cari. Hehehe.
Ape pun, entri “Mutiara Hati Lagi” mencatatkan komen paling tinggi iaitu sebanyak 32 komen. Bagi saudara Al-Marbawi dan Bat Infomalaya, 32 komen ni mungkin sedikit (diorang tengah gelak la tu, sebab 32 komen pun nak bangga) Tapi bagi Bilik Sebelah, satu komen dari anda amatlah bermakna bagi kami.
Ape pun, itu sahaja rumusan September 2007 yang kami sedia kan. Tak banyak input yang boleh kami bagi, sebab kami pun tak tau sangat pasal blog-memblog ni.

~Assalamualaikum, TQ~

Posted on Oktober 2, 2007, in Khas, Komentar, Pengarang. Bookmark the permalink. 6 Komen.

  1. Secara amnye kita dapat lihat bahawa pengunjung biliksebelah hanya ‘datang’ pada hari2 tertentu..sbbnye kalau pengunjung tetap dtg tiap2 hari ade satu had minimum pada graf tersebut..walaubagaimana pun sy blh wat kesimpulan hanya 15 – 20 ornag je yang tetap berkunjung setiap hari..hehehe…^_^

    apa2 pun terima kasih atas kunjung anda yang tidak pernah jemu..🙂 teruslah menyokong biliksebelah..sebarang pandangan dan cadangan amat dialu-alukan..kalau rasa nak suruh kami wat sesuatu post, sila hanatrkan cadangan terus kepada e-mail kami..insyallah kami akan cuba buat post tersebut😉

    akhir kata..teruskan menyokong biliksebelah🙂

  2. tapi encik.. saya ni kadang-kadang kasi komen tak munasabah kt blog anda. takpe ke?

    32 komen byk tu.. saya ni tak penah sampai tahap tu pn. 20 pn tak sampai, tau? tahniah utk anda~!🙂

  3. Oit, mana ada gelak..Aku sekarang dah malas nak blogging..Dah rasa nak buat benda lain lak, serius..

    p/s: Blogging adalah satu ketagihan, berwaspada..Haha..

  4. aku pun slalu tls comment yg xmunasabah jgk..
    hehehehe…😉

    @bat: btl ke blogging blh wat ketagihan..aku xrasa mcm 2 pun..hehehe🙂

  5. Nape x tnjuk gambar full??
    tunjuk r X-axis n Y-axis skali. pastu skala die.bru r org bleh tau brape ramai yg melawat.

  6. @Dr. Tajul: x-axia hanya menunjukkan hari…y-axis pula menunjukkan bilangan pengunjung dengan menggunakan sekala 1cm=30orang..maka dengan itu..buat la rumusan sendiri ye..🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: