Mari menguji minda kita…

Hmm..hari ni aku tak nak berceloteh panjang..cuma aku nak uji kecerdasan minda pembaca@pengunjung Bilik sebelah ni..aku tau anda semua memang pandai dan panjang akal..hehehe..^_^

ok..soalan aku mudah..apakah benda itu?..^_^ aku rasa bagi memudahkan anda untuk menjawab benda ini, aku nak bagi beberapa klu la.. ^_^

  1. barang ni biasanya orang perempuan je pakai..orang lelaki kalau pakai lain pulak jadinya ^_^
  2. barang ni memang ada kat rumah-rumah terutama rumah-rumah@bilik-bilik orang yang sudah berkahwin ^_^ hehehe…
  3. biasanya kat pusat-pusat beli belah memang ada barang ni terutama bahagian wanita ^_^

ok la..klu pun dah di bagi..apalagi, cuba la teka apa bendanya 2..hehehe..^_^

ok..ni jawapan bagi uji minda kali ni ^_^

tak lucah-lucah pnye..jawapannya yang suci lagi murni ^_^ hehehe

About avataraang

happy go lucky person baru je nak menjinak2kan diri dlm bidang blog memblog

Posted on Oktober 26, 2007, in Merapu Post, Teka-teki. Bookmark the permalink. 19 Komen.

  1. cam kasut tumit tinggi yang sedang dipakai wanita langsing jer. hahahahaha🙂

  2. uish.. teka-teki la pulak!

    err,sy pn nmpk cam kasut tumit tinggi la sbb yg kaler hitam tu nmpk berkilat je.. but ur clue for nu. 2 tu mcm tak merujuk pd kasut la.. or am i wrong?

  3. Tu mcm tali bra jer.. betul x?

  4. Astaga, lucahnya!😛

  5. teka, teka jugak.. apa jwpn die nih..??

  6. kepada pengunujung yang telahh diuji minda nya, jawapan akan dikeluarkan esok..harap bersabar..hehehe😀

  7. hahahaha.. kasut tumit tinggi rupanya!

  8. @ixora: a’ah..kasut tumit tinggi e..xelok pk yg bukan2..hehehe🙂

    kepada peneka yang silap meneka, cuba lagi ye..hehehe..😉

  9. Eee, lucahnya, menampakkan aurat wanita, hahaha!😛😉

  10. nampak macam bedak make-up perempuan.. compact powder. salah ya? heh. mulanya terfikir coli juga, hehe.

  11. ish.. ish.. ish..

  12. @Saladin Convoy: kalau xnak dosa jangan la tengaok..hehehehe🙂

    @azrul: daya pemikiran yang tinggi 2..hehehe..aku pun xterfikir benda 2 akan menjadi compact powder..hehehe

    @al-Marbawi: bukan apae2 pun..nak wat uji2 minda kita je..hehehe

  13. kasut tumit tinggi..ops..tumpang lalu….

  14. @musafir87: dah jawab..pasti nak tumpang lalu ye..silakan..😉

  15. Kasut 2 mit Tinggi pompuan 2….

  16. @O X Gineus: bagus tekaan anda..2pun kalau anda meneka sebelum tgk jawapan😉

  17. @sexy: nasib baik ingat je..hehehe😉

  18. Hi my loved one! I wish to say that this post is awesome, great written and
    come with approximately all significant infos.
    I’d like to see extra posts like this .

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: