Pengulungan Blog Bilik Sebelah:Oktober 2007

Salam pertemuan,

Bertemu lagi kita pada hari ni… ^_^..hari ni bermula hari pertama bulan November..secara umumnya kita telah pun meninggalkan bulan oktober..^_^ terima kasih kepada pengunjung-pengunjung biliksebelah.wp..dengan sokongan anda semua kami terus bangkit ^_^

Graf diatas merupakan graf hit pengunjung-pengunjung yag memasuki biliksebelah.wp mengikut hari..kalau kita dapat lihat,pengunjung pada bulan ini sangat galak memasuki blog biliksebelah.wp..

pada bulan ni, terdapat dua hari yang menunjukkan pengunjung teramai..hari tersebut adalah selasa, 9/10/2007 dan hari selasa, 30/10/2007..mungkin pada bulan ni, pengunjung biliksebelah.wp suka berkunjung pada hari selasa..hehehe..dan pada bulan ini, jumlah hit pada hari selasa,9/10/2007 merupakan hit kedua tertinggi dlam sejarah biliksebelah.wp..mungkin agak sedikit berbanding blog-blog yang lebih pesat..agak mengecewakan,pada bulan ni juga terdapat hari yang pengunjungnya paling sedikit.. ^_^

apa-apa pun, selaku second author dalam biliksebelah.wp..aku nak mengucapkan terima kasih kepada semua pengunjung dan blogger yang sentiasa singgah di biliksebelah.wp..semoga kalian terus menyokong kami..tanpa sokongan kalian, mungkin blog ini akan lesu tidak berpenghuni ^_^

p/s:

burung kedidi terbang tinggi,

terbang tinggi menuju angkasa,

kalian semua disanjung tinggi,

menjadi aspirasi kami berusaha.

^_^ aku tak reti berpantun..

About avataraang

happy go lucky person baru je nak menjinak2kan diri dlm bidang blog memblog

Posted on November 1, 2007, in Pengarang, Semasa. Bookmark the permalink. 17 Komen.

  1. oh,inilah rumusan yg anda maksudkan tu? ternyata graf anda lebih memberangsangkan dr graf saya. huhu..

    Nice pantun!🙂

  2. @ixora: a’ah ni la rumursan 2..hehehe..lamabt skit la nak wat..semalam ade hal byk sgt..hehehe🙂 thankz sbb puji pantun yg xseberapa 2..hehehe😉

  3. rumusan begini memang wajar dibuat. Selain mengkaji topik yang menjadi minat pembaca, kita juga dapat menilai prestasi diri dari semasa ke semasa.Semoga terus berjaya dan dapat menggamit hati pelawat blog anda.

    Dari jauh ke Permatang,
    Tetak tangan papan kemudi;
    Dari jauh kami datang,
    Mendengar tuan yang baik hati.

    harus di jawab begini:

    Katung-katung berisi manik,
    Manik berisi hampa padi;
    sama yang datang silakan naik,
    Inilah air pembasuh kaki.

    hehehhe..pantun ini boleh anda gunakan jika anda datang ke rumah si gadis untuk upacara peminangan.

  4. @Bayan: btl2..hehehe..sekadar untuk menunjukkan kepada pengunjung ape hasil daripada yang mereka buat tiap2 hari masuk biliksebelah🙂

    baru nak beli..cik bayan dah jawab pulak..hahahahahahaha😀

  5. wah,pandainya cik bayan berpantun! apa lagi en avataraang.. sila la hafal pantun itu utk upacara peminangan nnt. ekekeke..

  6. @ixora: insyallah..xgne sy hafal pun..yg meminag kan parent sy..hehehe..xpe nnt sy salin n suruh parent sy hafal..hehehehe😉

  7. ohhhhh…aku mcm berada di kelas statistik…tahniah kepada bilik sebelah..

    kao ni berapa org dlm bikin ini bilik sebelah punya blog???

  8. @faerrin: thank untuk pujian 2..hehehe..sebenarnya blog ni telah dilahirkan hasil usaha en. Bilik Sebelah..aku ni rekrut die je..hehehehe😉

  9. @Avataraang: Dalam cerita Batman, walaupun Batman tu hero, namun tanpa Robin, mungkin Batman tu tak dapat kalahkan Joker dan Two-Face.. Jadi Robin pun penting..

    Moral of dis comment: Avatar ke Mr.BS ke, dua2 sama.. Tak da rekrut tak da ketua.. Kita adalah “Rakan Kongsi” ini syarikat..

    Ape pun, terima kasih kepada En.Avatar kerana menolong saya menghidupkan blog ini.. Tanpa beliau, blog Bilik Sebelah “Bersama Selamanya” ini mungkin mati atau ditinggalkan sahaja oleh saya..

    Yang Benar,
    Mr. Bilik Sebelah..

    ( Kepada pengunjung, puji En.Avatar skit..😉 )

  10. @Mr.Bilik Sebelah: ai..ai..kapten..hehehe..thank la wat penerangan panjang lebar..hehehe..ye kita dalah rakan kongsi😀

  11. Okla graf ni…
    Hebat gak..!

  12. Graf tu same je tiap2 bulan.. Dalam 10 hb mesti kemuncak.. Pastu turun.. dan turun.. dan turunn…

    Nak salahkan sape? Aduhai..

  13. @nurnana: sy mmg bersyukur dengan keputusan yang ditunjukkan graf ni..tapi sy mengharap supaya pada bulan akan datang ia akan lebih memberangsangkan🙂

    @Mr.Bilik Sebelah: jangan la ckp mcm 2..sedih bunyinya..hehe🙂 xyah salahkan sesiapa..kita yang patut terus berusaha..😉

  14. Apa khabar bilik sebelah…. camna nak ramai pelawat ?… bilik sebelah memang dah ramai pelawat… macamana nak ramai kat bilik aku plak ?

  15. Sorry… bilik satu lagi…

  16. @AbuSy: nak pelawat ramai ke..cuba la tulis entri yang menarik yang dapat menarik minat pembaca. cuba jugak buat perhubungan dengan blogger2 lain.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: