Baca ini dulu sebelum apa-apa pun..

Kami nak Balik Kampung!
-watak dalam gambar bukan Mr.BS dan Mr.Avatar tau-

Huhuhu… Gembira dan seday kami berdua… Gembira sebab kami dah start cuti!!! Yea.. Hip-hip hooray… Boleh duduk rumah lepak-lepak… Kikikiki… Tapi kami sedih kerana kami terpaksa meninggalkan sekejap Bilik Sebelah (sekejap ke? sebulan lebih tau) tanpa sebarang post dan entri baru, mahupun menjawab komen2 anda sekalian.. Tahun depan baru kami ada balik..

Kami agak, bulan Disember nanti, confirm blog Bilik Sebelah akan jatuh merudum tanpa sebarang pengunjung.. Sebab itu, kami berdua, ya berdua, akan cuba menghantar entri-entri baru bila kat rumah nanti.. Tapi tak janji tau, tengok la tahap kerajinan kami nak tulis…

Sementara nak tunggu tahun depan, kami berharap sangat korang boleh la memberi pendapat apa2 aje, baik atau buruk, tentang Bilik Sebelah ni dalam kotak komen dibawah.. Tentang kedua2 admin pun tak pe.. Moga2 kami boleh la kekalkan dan memperbaiki apa yang perlu tahun depan..

Dan… Kalu boleh, korang rate blog ni.. Berapa korang nak bagi.. Per 10 la… Ok?

Terima kasih banyak2 kami dahulukan… Korang la yang menghidupkan Bilik Sebelah ni, jadi, korang mesti bagi pendapat tentang blog kami ni..

Status admin BS (16 Nov 2007):

    • Mr. BS sekarang tak buat apa2, mengenjoykan diri selepas exam.. Cuma gabra menunggu keputusan bulan 12.. Tawakal je la… Mr.BS akan balik ke Batu Caves, Selangor… Kalu rajin, balik ke Kuala Kangsar, Perak.. Dan, Mr.BS dah jadi pakcik pada 11 Nov 2007.. Yippie..
    • Mr. Avatar Aang pulak sekarang ni on da way balik dari Gunung Nuang.. Dia pun baru je lepas habis exam, dan mungkin la macam Mr.BS gabra nak tunggu result.. Ape pun, dia akan balik ke Johor.. Sape2 nak ke Johor, contact Avatar Aang k..

Assalamualaikum.. Bye.. Tatatititutu..

P/S: Tolong la rate blog ni.. Tolong lar..

Posted on November 16, 2007, in Khas, Pengarang. Bookmark the permalink. 5 Komen.

  1. selamat bercuti ye…aku pun nak mula bercuti ni…

  2. Best la korang dapat bercuti sakan. Rindu jugak time dulu-dulu study. Skrg ni korang habis-habisan la bercuti. Kelak dah keje susah nak cuti tau…

  3. cuti tahun ni ku tinggal 2 1/2 hari jee….hahuhahuhahuhahu…

  4. @zuriaf: Selamat bercuti jugak fairuz…

    @ladymariah: InsyaAllah nanti kitaorang jadi cikgu, so…. cuti ikut budak skolah lar… Sama macam sekarang life student nie..

    @lydiarayyan: xpe la, sebelum ni dah banyak cuti kan??? kan?? Kan???

    P/S: ok la, nak balik… bye…

  5. hmm..selamat bercuti kepada semua blogger yang bercuti..hehehehe..aku dah xsempat nak mengpost ape2 entri lagi..insyallah kalau aku ada kesempatan dan waktu dalam cuti yang panjang ni, aku akn cuba mengupdate blog ni..sekali gus melayan seua komen2 yang anda bagi..aku masih penat lagi baru balik dari gunung nuang..hehehe..aku rasa nak wat post jap la pasal pendakian aku 2..😉

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: