Sory!

Assalamualaikum kepada semua pengunjung Bilik Sebelah..

Sudah sekian lama aku dan Avatar tak tulis ape2 pun, kami berdua meminta maaf.. Aku tak tau kenapa Avatar Aang tak tulis ape2 post pun sekarang ni.. Korang jangan tanya nape aku aku tak tulis, sebab aku busy.. Lagipun, internet tak da lagi.. Aduh.. Seksa2..

Ape pun, Bilik Sebelah akan kembali nanti.. Tunggu la bile internet kembali semula ke bilik baru aku.. Huhuhu.. Lagi pun, Avatar masih tak kembali ke kolej, harap2 keputusan peperiksaan dia tu lulus la hendaknya…

Ok, sampai disini sahaja.. Sory semua.. Tunggu la Post baru Bilik Sebelah, dalam masa terdekat ini..

Posted on Januari 9, 2008, in Pengarang. Bookmark the permalink. 8 Komen.

  1. Haha, Selamat Tahun Baru 1429H! 8)

  2. yeah..aku tgk pun ko nyer blog ni mcm dah bersarang lelabah…apdet2…aku tungguuuuuuuuuu

  3. Lama benar bilik sebelah bercuti-cuti mesia. huhu. cepat5.. kembali!

  4. salam blogger2 semua terutama mr. bilik sebelah…alhamdulillah aku lulus exam persediaan..esok aku akan balik kolej..tunggu kepulangan aku ye..😉

  5. @Saladin Convoy: Salam tahun baru, sory lambat wish.. hehehe…

    @lydiarayyan: Aduhai, bukan setakat sarang labah2, terbengkalai sampai berhantu dah.. Kuakuakua…

    @ixora: Cuti skali skala, tu yang guna sebaik mungkin tu..

    @avatar: Ape ni bro? Lama sgt senyap jer.. Mrajuk ke? Ape pun, tahniah, ko dah lulus akhirnya… Huhuhu.. Weh, kita dah blok lain2 tau..

  6. @Mr. Bilik Sebelah: aku bukan nak senyap selamanye..hehehe..masalhanye internet connection lost..
    dan bermula hari ini..insyallah aku dah found semula internet connection aku..hehehehe😉

  7. avatar: yea.. avatar dh balik… wat la post baru…

  8. insyallah esok 19/1 aku akn mula ‘berkerja’ semula..hehehehe…😉

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: