Lebih (+) … Kurang (-)

Selamat bertemu kembali..hehehe.. ^_^ apa khabar semua pengunjung biliksebelah.wp? aku harap anda semua dalam keadaan yang terbaik.. ^_^ kalau kurang sihat sikit tu tak pe la..aku tau cuaca sekarang tidak menentu..kalau anda yang berada di KL, anda akan dapat merasakan cuaca yang panas sejak kebelakangan ni..hehehe ^_^ jadi aku nasihatkan kepada semua untuk menjaga kesihatan diri masing-masing..jangan jadi macam kawan aku..sebab seorang je yang selsema, satu kelas aku dapat selsema jugak termasuklah aku..tapi aku dah sihat dah ^_^ cukup la aku nak melalut pasal kesihatan ni..hehehe ^_^hari ni aku tak de ape nak kongsi fakta-fakta menarik kepada pengunjung semua tetapi aku nak membuat satu pemberitahuan sikit..ianya berkaitan blog ni sendiri..apa yang aku nak bagitau tu? kalau nak tau teruskan la membaca ^_^

ape2 je

———-

Hmm..kita semua yang berada di dunia ni telah dilahirkan..betul? tak mungkin kita akan berada di dunia yang nyata ni kalau tak ada sesiapa yang melahirkan kita..oleh yang demikian setiap seorang daripada kita akan ada satu tarikh lahir..tak kisah la tarikh lahir dalam kalender masihi ataupun kalender hijrah..dan takkisah juga la anda lahir dalam virgo apa sekali pun (kepada yang percaya tentang zodiak ni la) ^_^ yang penting sekarang ni tiap-tiap orang ada tarikh lahirnya..macam aku sendiri, aku telah dilahirkan pada 11 September 1988..(promote diri sendiri pulak) ^_^ hehehe..satu lagi yang best berkaitan tarikh lahir ni, akan ada je orang yang ingat hari kelahiran kita..kalau pun tak de orang yang ingat, diri kita sendiri pasti akan ingat kepada hari kelahiran kita.. ^_^

1st anni

Baik lah..terus kepada isi yang aku ingin sampaikan ^_^ sebenarnya entri hari ni aku tulis untuk blog ni sendiri..aku cuma ingin memberitahu kepada semua yang biliksebelah.wp pun ada tarikh lahirnya sendiri..walaubagaimanapun hari lahirnya bilik sebelah.wp ni bukan la dalam masa yang terdekat ni..ianya hanya akan tiba lebih kurang 89 hari dari sekarang..atau lebih tepat lagi pada 24 April..aku bukan harapkan apa dari anda semua tetapi niat dihati hanya ingin memberitahu bahawa usia kami di sini belum lagi sampai setahun..^_^ oleh yang demikian, sekiranya kami masih melakukan sebarang kesilapan selama ni macam malsa hantar entri baru, salah eja, lambat balas comment korang aku harap anda semua dapat memaafkan kami la ye.. ^_^ kami cuba sebaik mugkin untuk memberikan sesuatu yang terbaik untuk dijadikan tatapan anda semua ^_^

Sekian..

About avataraang

happy go lucky person baru je nak menjinak2kan diri dlm bidang blog memblog

Posted on Januari 25, 2008, in Merapu Post, Pengarang. Bookmark the permalink. 19 Komen.

  1. hehe..sebut tarikh aniversary ni..tiba2 teringat tanggal 10 disember 2005 plak..
    bermakna sungguh tarikh tu..hehehe 🙂

  2. Avatar,
    Tajuk ngn isi mcm lari je.. hehee

    1988?? Lorr, sebaya ngn my brother rupanya.. ingtkn awk muda setahun dua je..

    rean,
    Lame tak singgah Fly Over Me?😉

  3. uwa.. punye la baca2 sekali belit2 ayat nak bagitau tarikh lahir blog ni adeh.. terkene wahhaa

  4. @rean: ade ape dengan tarikh 2..hehehehe

    @ixora: ala..bukan selalu lari tajuk..hehehe..sebenarnye mula dah nak kne tajuk tiba2 je lari dari tajuk..hehehe😉

    @syia: ala..bukan selalu dapat mengenakan orang😉

  5. Nasron al-Jauhari

    Zaman dulu tak ada blog… kalau ada, tentu ramai yang dah go-blog!

    Hepi birthday!

  6. Awal lagi ni bro.. Aduh… Tak suprise la..

  7. @NAsron al-Jauhari: hahaha..lawak go-blog..kelakar jigak..hehehe😉

    @Mr. Bilik Sebelah: ala..bro xnak post ape2 jadi post je la pasal ni..xpe kita countdown same2..hehehe😉

  8. september eleven? macam kejadian kapalterbang yg melanggar twin tower iteww..

    salam weekend bro!

  9. @en_me: a’ah.. br aku perasan.. Salam weekend juga dr aku dan avatar aang buat ko..

  10. hehe..tarikh 2 ada makna sendiri..tapi xbleh nak diungkap ngan kata2..hehe🙂

    ixora,
    alamak..sori sis..xberkesempatan la nak fly to fly over me..hehe
    pasni rean lawat la ye🙂

  11. ixora: mereka memang kanak2 lagi….hmm….hurm…

    wahhh…hepi aneyverseri bilik sebelah!!!!!!

  12. @rean: mcm 2 ke..mesti bestkan ape yang ade disebalik tarikh 2 la😉

    @lydiarayyan: sape yg masih kank2?😀 belum lagi..ade lebih kurang 80 hari😉

  13. hehe..mestila best..sebab tu tarikh tu sungguh bermakna😉

  14. Hehehe, mr ah fa tak penah sambut besdey sendiri.

    Umur tu cuma numbers. Yang penting adalah matlamat dan kematangan diri🙂

    Huhuhui!

  15. sokong ahfa….yg penting matang….
    ekekkek…..bagus le memuda dah metured dari dah tua tp otak sengal mcm budak pat tawun….

    avtarang: kamu le kanak2 riang ria aidilfitri….wakakaka……”ia kecil ia hebat” mcm iklan tue

  16. wakaka..salah eja….matured…

  17. @Mr Ah Fa: mcm 2 ke..mr ah fa dah berumah tangga kan..pasti pasangan hidup mr ah fa akan menyambut besday mr ah fa..hehehehe😉

    @lydiarayyan: mcm 2 ke..lydiarayyan dah matured blm..ekekekeke😉 aiyo..mcm 2 ke..avatar mmg kanak2 riang yg suka menyelamatkan dunia..hehehe😉

  18. wah,mana2 page mesti ada komen dr cik lydia! rajin sungguh beliau meninggalkan tapak kaki merata-rata. mueheheehe. eh, cik lydia.. mereka dan saya mmg kanak2 lg. kahkahkah.

    avatar, azam tahun baru kamu tinggal azam je ke?😉

  19. @ixora: lydia mmg seorg yg rajin..hehehe😉 (cik lydia jgn prsn sgt plk ye)..hehehe…avatar xde ape2 azam la..hehehehe😉

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: