holiday = santai

relax

huhuhu ^_^ selamat bertemu kembali dan selamat bercuti kepada yang akan pada esok hari 1 Februari 2008..huhuhu ^_^ alhamdullilah bagi kami yang berada di sekitar Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur dan Putrajaya akan bercuti bersempena hari wilayah pada esok hari..baiklah..disebabkan cuti hari wilayah ni aku nak cakap kat sini bahawa banyak aktiviti yang akan diadakan sempena cuti hari wilayah ni..kalau anda semua nak tau cuba la layari laman web kementerian wilayah persekutuan..

———–

Sebenarnya acara sambutan hari wilayah ni telah pun bermula sejak hari ni lagi dengan acara bacaan yasin..acara ni berlangsung di Masjid Putrajaya..kepada yang berkesempatan dan berdekatan mungkin telah menyertai acara pertama sempena hari wilayah tu..bagi aku yang tidak berhampiran dengan lokasi acara pertama tidak dapat menyertainya ^_^ acara bersempena wilayah ni berlangsung dari 31 Januari sehingga 8 Mac..

k.l

Di sini aku lampirkan sedikit acara yang bakal dilangsungkan pada esok hari@ 1 Februari 2008..

1 FEBRUARI 2008 (JUMAAT)
PROGRAM
:

ISTIADAT MENGHADAP DAN ISTIADAT PENGURNIAAN DARJAH

KEBESARAN, BINTANG DAN PINGAT WILAYAH PERSEKUTUAN

MASA
:

8.00 PAGI HINGGA 11.00 PAGI

TEMPAT
:

ISTANA NEGARA, KUALA LUMPUR

PENGANJUR
:

PEJABAT ISTANA NEGARA DAN

KEMENTERIAN WILAYAH PERSEKUTUAN


PROGRAM
:

KHUTBAH JUMAAT KHAS SEMPENA HARI WILAYAH

PERSEKUTUAN 2008

MASA
:

1.20 PETANG HINGGA 2.20 PETANG

TEMPAT
:

MASJID WILAYAH PERSEKUTUAN, JALAN DUTA, KUALA LUMPUR


SEMUA MASJID & SURAU JUMAAT WILAYAH PERSEKUTUAN

PENGANJUR
:

KEMENTERIAN WILAYAH PERSEKUTUAN DENGAN KERJASAMA


JABATAN AGAMA ISLAM WILAYAH PERSEKUTUAN (JAWI)


PROGRAM
:

MAJLIS PELANCARAN SAMBUTAN HARI WILAYAH

PERSEKUTUAN 2008

MASA
:

8.00 MALAM HINGGA 11.30 MALAM

TEMPAT
:

STADIUM BOLASEPAK CHERAS, KUALA LUMPUR

PENGANJUR
:

KEMENTERIAN WILAYAH PERSEKUTUAN

ACARA
:

PERSEMBAHAN PERBARISAN KONTIGEN


PERSEMBAHAN SENI PERTAHANAN DIRI


PERSEMBAHAN KEBUDAYAAN & ARTIS JEMPUTAN

Kepada anda..anda..dan anda yang tinggal di kawasan Kuala Lumpur cuba la pergi ke acara-acara yang telah disediakan..bukan kena bayar pun..semua percuma je ^_^

About avataraang

happy go lucky person baru je nak menjinak2kan diri dlm bidang blog memblog

Posted on Februari 1, 2008, in Semasa. Bookmark the permalink. 15 Komen.

  1. syia.. dok melake..asal perak maka tak dapat le nak sambut๐Ÿ™‚

  2. @syia: xpe2..lain kali kalau ddk K.L boleh la menyambut hari wilayah..

  3. jOm maLam niE geMpaKkan sTadiuM boLa KL..
    teNgah aRi jaNgan luPer p smYanG jUmaAt

  4. Syoknya sambut hari Wilayah. Walaupun negara kita ni banyak isunya, hati masih sayang dengan Malaysia. Kalo kat Australia, takde sape pun nak bela nasib kita.

    Syukur la kita sambil menjadikannya lebih baik๐Ÿ˜€

  5. @mohd^raz: mari kita meramai2kan stadium KL..dtg awal..tkt xde tempat plk..hehehehe

    @Mr Ah Fa: lain macam je bunyinye.. mr ah fa bukan duduk dalam malaysia ke..kalau kat australia pun masih boleh menyambut hari wilayah, macam kita sambut hari raya..hehehehe ๐Ÿ˜‰

  6. Huh,sy tak terlibat! Sy ade kelas pg td. Ini tidak adil!!

  7. @ixora: ala..cik ixora mane blh terlibat dengan istiadat menghadap n istiadat penganugerahan darjah kebesaran..xlyk lg la..hehehehe๐Ÿ˜‰

  8. hehe..xda pa pe nak komen..cuma berkenan ngan gmbar baby 2..
    comel..hehehe๐Ÿ˜‰

  9. AKU MASIH DISINI..KERJA KERJA KERJA KERJA

  10. @rean: comel ye..mmg pun tp sebenarnye budak 2 xmemakai ape2..nsb baik dah censored..๐Ÿ˜‰

    @lydiarayyan: cite pasal keje aku teringat semalam pnye konsert selepas majlis pelancaran hari wilayah yg si penyanyinye bernama jumpapakcikhusin dgn laju bertajuk la..la..la..kerja la..๐Ÿ˜‰

  11. Hehe..xkisah la..baby je pun..klu org dewasa 2 mmg la censored..
    hehehe..๐Ÿ˜‰

  12. Aih,takkan cuti hari wilayah lagi kot? apdet, apdet..!! esok saya nk blk kg dah.. huhu

  13. khairulnizambakeri

    Siap lepak dalam bath tub da…

  14. penumpang mara liner

    wah, wajah baru nampak? ahaks!

  15. @rean: ye la 2..๐Ÿ˜‰

    @ixora: sori la cik ixora..kai di sini xmenag tangan nak handle blog ni..hehe..kalau sape2 nak jadi author ke-3 blh jgk.. (suke2 je wat tawaran, Mr. Bilik Sebelh marah baru tau)๐Ÿ˜€

    @khairulnizambakeri: bukan main hebat la budak 2 bersantai..๐Ÿ˜‰

    @penumpang mara liner: aik..nama baru nampak๐Ÿ˜›

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: