Kenapa yek?

Kenapa yek ??

Assalamualaikum..

Sebelum ni,setiap hari menjadi habit untuk aku jengok2 blog biliksebelah ni.. Macam biasa, aku cuba tengok dan baca komen2 orang lain, usha2 dashboard, bace entri avatar aang, dan kalu tak bz, aku menulis..

Tapi sekarang ni, aku tengok biliksebelah macam dah pelik jer.. Dah jarang orang komen (terutama entri2 aku.. Isk3.. KENAPA? Arrggh..), dah jarang orang bertandang.. Yela, walaupun aku tgk blog hit naik jer, tapi aku tau, orang sekadar singgah jer la.. Nak komen? Hmmm… yillek..

Yang komen tu ada jugak, tapi dah tak selalu mcm dulu.. Kenapa yek? Ada perkara yang tak sesuai di bilik sebelah ker? Theme tak lawa? Update slow? Komen tak berbalas? Tak best btl entri kitaorang? atau korang memang tak suka dengan kami yang cute ni? (kihkihkih)

Nak kata semua orang cuti atau bz, itu tak mungkin.. Sebab, akhir2 ni aku dah fly ke blog lain, bertandang, bace entri diaorang dan beri komen.. Aku tgk komen itu berbalas.. entri ada update baru hari2.. (memang jaki bile tgk entri kawan2 kadang2 up to 30-50 komen per day)

Hmm, Avatar Aang, anda kemana? Tolong lar aku kat sini.. Aku tak pasti kalu Avatar Aang sedar tak benda ni..
Ape pun, kalu ada salah dan silap, harap maaf yaaww…

Kalu korang kawan aku, sila komen dibawah.. WAJIB!!
(kalu dah korang tak nak komen, aku kene PAKSA korang komen!!! hahahahahahahaha)

 

PANDANGLAH DARI PERSPEKTIF BERBEZA .. <– arahan dari IXORA.. Hahaha..

Posted on Februari 22, 2008, in Pengarang, Semasa. Bookmark the permalink. 28 Komen.

  1. sori la yg mmapu aku ucapkan kepada bro..bermula 21hb hingga 6hb aku ade terlalu byk komitmen yg perlu aku bg kepada hidup ku ini..hehehe..aku minak maaf sgt2 dah 2 hr sebenrnya aku x kgk blog sendiri..insyallah esok lusa aku akan menulis entri baru..aku cbe😉

  2. Sama la kitee… duk sibuk bagi kome kat blog lain, tapi blog sendiri kosong… huhuhuhuhu… siannn aku…

  3. Aduh, sayunya baca entri ni! Janganlah emosi, Mr BS.. saya klik sblm ni tapi takde entri baru. Jadi, saya segan la drop komen kt entri lama. Asyik nampak saya je komen, nanti takut kamu berdua termuntah lak. ehehe. Pasal blog ni.. post ok, themes pn ok. Takde apa yg tak ok. Jgn risau ye? Semua masih ok.. kalau tak ok nnt,saya bgtau.😉

    Saya jarang perati sape pnya post.. selalunya saya baca, bagi komen then baru tgk sape penulis. haha.

    Dah. Jangan sedih2.. nnt saya promote blog korang berdua kt Fly Over Me(apakebende la nama blog aku ni?) ye? =)

    Senyum,skitt?? *wink*

  4. erm, skrg ni musim demam, demam pilihanraya, demam panas, demam sbb waje2 nk mc, plus2 pening pala dan malas2 gitu… so para bloggers suma pon demam gak, hahaha….

    @Mr.BS: Alohai, blogger je yang demam.. Komputer, keyboard dgn mouse tak demam.. So, boleh lagi komen.. kihkihkih…

  5. Eh,lupe lak nak tnye..

    mana kata-kata peransang, “Pandanglah dari perspektif yang berbeza” tu? I want that words.. put it back,pleaseeee…!! =)

  6. @ixora: semua fabrication dlm blog ni di uruskan oleh mr. biliksebelah..mmg tepat la permintaan 2..hehehehe😉

  7. gua baca ni beb. sebab ixora buat marketing baeeeek punya untuk bilik sebelah. hahaha.

  8. Ohoho.. patut la nmpk BS dah tersenarai di bursa saham OHIMP.. terima kasih pd saya. kui3

  9. ixora : bukan senang wooo nk masuk bursa saham OHIMP. kena tapis tau nak masuk situ. sebab tu listing berdikit-dikit jek. hahaha.

  10. @avatar aang: takper bro.. yang penting anda ingat blog ini selalu.. Wahhh, ada post baru.. (aku baru balik dari rumah nie, baru je tgk BS)

    @kipp: owh, tu senang jer.. caranya kita kene paksa orang komen kat blog kita, kalu diaorang berdegil, jangan komen kat blog diaorang lg dah.. kehkehkeh.. (jahat tak?)

    @anakkawi: Sekarang demam EURO gak kan? tak tgk bola kul 2 -3 pagi ker? Hehehehe…

    @ayumi: bagaimana pulak dengan ayumi? Tak nak buat marketing pasal BS kat blog anda? Hehehehe… (Tak malu betul saya nie..)

    @ixora: Actually, saya kene berterima kasih kat cik ixora ni, sebab, dia la yang banyak sangat singgah kat bilik sebelah.. Yang lain, jangan jeles… Senang cerita, semua la kami ucapkan terima kasih.. Hehehehehe… THANKS IXORA!!

    Hmm, nak tanya cik ixora dan ayumi, bursa saham OHIMP tu aper? (Sory lar slow skit.. Hehehe)

    Pandang la dari perspektif berbeza..

  11. hahaha. OHIMP = ‘one hand in my pocket’. sorry la. sape nk dapat link kat situ memang payah sikit. hahaha. blog gua kan cool and hip. hahaha perasan.

  12. Yeah.. cik Ayumi da jawab persoalan itu. eheh.

    Terima kasih jugak la pada Bilik Sebelah yg selalu singgah ke FOM. Tanpa BS, siapalah cik rerama ni =)

  13. @Ayumi: Huh,kenapa “One hand in my pocket”? Nape tak two hands.. Kan lagi banyak.. Huhuhuhu… Anyway, tu baru first time saya masuk blog cik Ayumi.. Huhuhuhu…

    @Ixora: Ala, no hal la.. Lagi pun, tak da rama2, tak berseri la taman bunga bilik sebelah ni.. (bodek ni).. kahkahkah…

  14. Lorr.. ada taman bunga ke kt Bilik Sebelah ni? ish..ish.. awat tak perasan pn sblm ni. patutla rama-rama ni asyik terbang p bilik sebelah je..

    (bodekkan yg berjaya) hahaha

  15. aku mmg selalu mengingati blog ini..BS di hati..😉

    @mr. biliksebelah: cik ayumi dah letak link pun dalam blog die..terimas kepada cik ayumi beserta blognya OHIMP😉

    @ixora: 2 la..lain kali tgk btl2 landskap yg kami dah wat..huhuhuhu..

  16. @Ixora: Betul kata Avatar Aang tu.. Tengok theme ni, kan bunga2 tu.. Aduhai.. (tak bodek kali ni..)

    @Avatar Aang: Macam motto TV9 la pulak.. BS dekaaat di hati.. Hahahahahaha…

  17. Ahahaha.. tukar la tagline tu dr Kami Tulis, Anda Komen kpd BS : Dekattttttt di hati.. =)

    ye,ye.. nampak2 theme yg bunga2 tu. cantik!

  18. BS : one hand dah la… satu lagi aku nak pakai buat menaip laa..

    woi. woi. mana buleh pakai ‘dekaaat di hati’. kena saman nanti. penciplakan haram. kuikuikuikui.

  19. btl ckp ayumi..xbaik ciplak2 ni..hehehe..anti-cetak rompak😉

  20. hahaha.. takleh pakai dekat di hati eh? korang tukar la dekaaaat di jantung ke.. paru-paru ke.. kui3

  21. @ixora, ayumi, avatar: Kalu tak boleh pakai dekat di hati, apa kata pakai je dekat di kaki.. Ahhhh, apa yang aku merapu ni..

  22. aduh..sadisnya bunyi..rean mmg selalu melawat blog ni..
    cuma xtau nak komen apa jek..sori again..
    nak puji sikit ni..lawa la theme yg terbaru ni..hehe..better than before..🙂

  23. Mr BS : dekat di kaki tu bunyi cam sadis sgt. kehkehkeh.

    rean : eh,lama tak nmpk on9? asyik add request pending je. apsal aa..?

  24. @rean: hah, baru nampak komen dari rean.. Hehehehehe…

    @ixora: ok la tu, sekurang2nya tak ciplak.. kihkihkih…

  25. Mr. BS : Hehe..aah..lama dah xmengomen kat sini..sori😉

    ixora : Eh..rean selalu on9 la..sis xperasan kot..hehe😉

  26. @rean: ok la rean dah datang balik… harap hari2 bagi komen k..

  27. babe…ksian kamu…huhuh…sbb kamu suh leave komen…sy pon mengleave le komen dsini…komen…komen…komen…komen…komen…komen…komen…no komen…

  28. @angelic atirah: babe? sy dh dewasa lar.. Hehe..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: