la..la..la..tag la..

“la..la..la..hari-hari kerja..la..la..la..bosan dengan kerja..ha..ha” ^_^ huhu..tu petikan daripada la meetunclehussien yg bertajuk la..la..la..kerja la..aku mintak maaf kepada semua pengunjung biliksebelah.wp kerana dah 2 3 hari tak berkunjung apatah lagi mengupdate blog ni..aku bukan nak mengeluh tapi kerja terlalu banyak buat masa ni..masa untuk aku menulis dan menjuenguk blog ni pun tak de ^_^ tapi alhamdulillah tuan kepada blog ni ada menghantar beberapa entri baru walaupun beliau mengeluh tiada siapa memberi komen.. ^_^ sabar la bro ye..kadang-kadang kita timbul, kadang-kadang kita tengelam ^_^

……………………………………………………………………………………………………………………………………………

Baiklah,kembali kepada perniagaan kita hari ni..aku nak membalas tag yang telah diberikan kepada blog ni beberapa hari yang lalu daripada blog jejiran kami iaitu blog terbang keatas aku ^_^ huhu..walaupun mr. biliksebelah mengetahui bahawa kami telah di tag tetapi beliau sengaja memberi aku peluang menulis entri ini..

The Rules : (aku copy bulat-bulat dari blog cik ixora)

  1. Link to your tagger and post these rules.
  2. List 8 random facts about yourself.
  3. Tag 8 people at the end of this post and list their names.
  4. Let them know that they have been tagged by leaving a comment on their blogs.

jadi dengan ini aku berbesar hati untuk menjawab soalan no. 2..list 8 random facts about yourself and mr. bilik sebelah:

  1. avataraang and mr. biliksebelah is friend..
  2. avataraang and mr. biliksebelah will be teacher one day..
  3. avataraang and mr. biliksebelah use the same internet server..
  4. avataraang and mr. biliksebelah has their own pc..^_^ (macam ayat budak darjah 1 la)
  5. avataraang can’t vote in this year election, but mr. bilik sebelah can..
  6. avataraang does’nt own motorcycle, but mr. biliksebelah has it..
  7. avataraang is johorean, and mr. biliksebelah is selangorean.. ^_^
  8. avataraang and mr. biliksebelah only know each other in recent 2 years..

Tag 8 tolak 4 ^_^ people at the end of this post and list their names:

  1. KNB:khairunizam Bakeri
  2. Fairuz Mokti
  3. Saladin Convoy
  4. Lolita Cossette
  5. lelabu dot com
  6. (“,)
  7. Psittacula Alexendri
  8. Almarbawi

Selesai sudah tag kali ni..lain kali kita bertemu lagi..

About avataraang

happy go lucky person baru je nak menjinak2kan diri dlm bidang blog memblog

Posted on Februari 22, 2008, in Merapu Post, Semasa. Bookmark the permalink. 36 Komen.

  1. Nasib baik la jawapan yg diberi tu lebih kurang menjawab ttg Mr Bilik Sebelah sekaligus. Terima kasih ye Avataraang sbb rajin buat smart tag ni walaupun kamu bizi. heee.. =)

    To Mr BS, jgn la sedih takda sapa komen.. ni saya nk komen la ni. Tadi tak sempat. Sempat baca pasal ‘Along’ je..

  2. first time lepak sinie..πŸ˜‰

  3. kenapa…mengapa…??

  4. Zuriaf : Ahaha.. jawab je la incik Fairuz,oit. Saya pn nak tau gak apsal awak nih. *wink*.

    Bilik Sebelah : Saya rasa cik Lydia mgkn lambat skit nk jwb tag ni pasal beliau da lama tak apdet blognya tu. Rasanya beliau da start bz dgn kerja kot ( uiks,memandai je aku jwb bg pihak Lolita Cossette) =p

  5. @ixora: mmg saje nak knekan mr. biliksebelah sekali..hehe..xnak la cite diri sendiri je..
    xde hal lah ixora..nak jwbkan utk cik lydia ke, sape ke..πŸ˜‰

    @afham: xpe..esok lusa dah second time, pastu third time plk..πŸ˜‰

    @zuriaf: la..org suruh jawab die tnye blk plk..πŸ˜‰

  6. kau pun mangsa kena tag dgn ixora. kuikuikui.

  7. @ayumi: cik ixora mmg suka mengetag orgπŸ™‚ jgn marah ye cik ixora..πŸ˜‰

  8. iye. ixora memang begitu. dia tau aku busy tapi tetap nak tag jugak huhuhu.

  9. wah.. wah.. wah.. korang kutuk cik rerama ye?! tak bleh jadi ni.. pasni Bilik Sebelah & One Hand in My Pocket akan masuk dalam list tag cik rerama. hoho.

    just pray that no one will tag me or else both of your blogs will be in my top favourite ‘victim’. har har har..!!

  10. @ixora: ala..jgn la marah2..hehehe..ye la..kami di sini terima je ape yg anda ingin lakukan..πŸ˜‰

  11. ixora : jangan la maraaah sayaaaang. haha.

  12. ceh.. pandai ye nk pujuk2. yelaa.. yelaa.. akan dipertimbangkan semula =p

  13. ololololo tak mo la merajuk ixora. hahaha. sila la tag kami semua. tolong la. tolong la. hahaha.

  14. avataraang can’t vote in this year election, but mr. bilik sebelah can..

    Err.. pembetulan.. Aku tak sempat daftar mengundi.. Jadi, aku pun tak leh ngundi.. Kuang3.. Hehehehehe…
    _____________________________________________________________

    Hmm,kepada pengomen diatas, tunggu en.avatar aang reply komen ada ek… Aku tgh wat assignment ni.. SORY! Esok aku try tolong jawab komen2 anda…

  15. Oh, daku cair dgn pujuk rayu miss ayumi itu! wakakaka.

    saya tade marah la.. cool aje. marah tak baik utk kesihatan.eheh =p

  16. @ixora & ayumi: aku mengalu-alukan komen kalian..tapi komen la pasal entri..hehehehe..nak sembang pjg2 gne la YMπŸ˜‰

    @mr. biliksebelah: lor..apehal x mendaftar..itukan satu kerugian.. πŸ˜‰

  17. @avataraang: Ala.. Biarkan la Ixora dan Ayumi tu.. Bukan rosak pun blog ni kalu nak komen hal lain.. (Jangan marah bro).. Lagipun, tak baik cakap mcm tu kat tetamu.. Kan kan kan… (Jangan terasa lak bro)

    Hmm, pasal ngundi tu, masa daftar dulu aku blm 21 lar.. Tak leh daftar.. Hari ngundi tu, aku baru je 21 tahun 3 hari tau..

  18. By the way bro, creative gak ko wat fact tentang ko dan aku.. kihkihkih… Rupanya cikgu math ni bijak jugak yek..

  19. sori la avatar.. saje je nk meriahkan kotak komen ni. ehehe.
    [korang la mula dulu] =p

    oh, ya.. cmne nk guna menatang meebo tu? sy ada testing2 td.. kurang ngerti la mende tu. huu..

  20. Wow, cool la sidebar korang ni! ai like..!!πŸ˜€

    btw, tuan ini blik ke… tuan bilik ini? ke saya salah tengok? err..

  21. ele.sound aku. korang pun sama la nak borak-borak pi kedai mamak la. apee daaa… eh. lupe. ni blog korang. hahaha. ye la. ye la. jom ixora kita lepak tempat lain la gini… huhu.

  22. iskk.. iskk.. jom la kita pergi membawa diri ke KLCC cik Ayumi.. boley gak lepak2 kt taman ke.. [pssttt.. jangan ajak BS]. kui3.

  23. @mr. biliksebelah: aku mintak maaf kepada tetamu biliksebelah..teruskan la memberi komen..bersusah payah aku memikirkan ape aku nak tulis..hehehe..xkan nak tulis pasal diri sendiri je..πŸ˜‰

    @ixora: xslh pun nak memeriahkan blog ni..teruskan usaha anda..pasal meebo 2 tnye mr. biliksebelah..perubahan yg mr. biliksebelah lakukan mmg best..πŸ˜‰ xpe la..xnak ajak BS..merajuk la gini..πŸ˜€

    @ayumi: kitorg mmg biasa g kedai mamak..huhuhu..πŸ˜‰

  24. wooo… pegi kedai mamak tak ajak. begini la kamu. huhu.

  25. @ixora: Meebo tu macam merepek jer… Pas reload, habis sume yang ditulis tadi.. Nak masuk BS pun lambat (Internet pun dah sedia slow ni..Aduih..)

    P/S: “Tuan ini bilik” tu ala2 cakap hindu la konon.. Hahahahahaha…

    @Ayumi: Pg KLCC tak nak ajak… Xpe2, kang kami pegi mana2 tak nak ajak Ayumi.. Hahahaha.. Gurau jer…

    @Avatar Aang: Bro, bile nak buat entri baru,.. Nak bace…

  26. Mr BS : 21 thn 3 hr.. oh, lahir 5 aribulan ke?

    Avatar : Takpe.. dah nama pn tetamu bilik sebelah. Bukan bilik ni pn. ekeke. *just kidding*

    TERUSKAN SETIA BERSAMA BILIK SEBELAH!
    (cheewahh.. tlg promote sekali lg)πŸ˜€

  27. @ixora: btl3..hehehe..terus la menyokong kamiπŸ˜‰

  28. Minta maaf Cikgu! Saya tak ikut arahan!:mrgreen:

  29. @saladin convoy: bagus..bertindak mengikut arahanπŸ˜€

  30. alamak…lambatnye saya lawat blog ni. Anyway saya pernah menjawabnya satu ketika dahulu..

    http://psittacula.wordpress.com/2007/09/14/tag-4-eight-random-factshabits-about-me/#comments

  31. @bayan: dah jawab ye..minta maaf la kalau tertag sekali lagiπŸ™‚

  32. waduh….biler maser aku nak menyahut pengetaggan ini??!! warrggghh!!!!!….

  33. @lydiarayyan: bile2 pun blh wat..xksh laπŸ˜‰

  1. Pingback: Tag- Fakta?? « (”,)

  2. Pingback: Tag lagi! « Saladin Convoy

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: