Hadiah Buatku..

Kepada yang lahir pada bulan Mac (termasuk diri aku lar..kikiki), dan kepada sesiapa yang berzodiak Pisces, aku tujukan lagu ni buat korang..

Posted on Mac 5, 2008, in Khas. Bookmark the permalink. 25 Komen.

  1. happy birthday mr.bilik sebelah. a year older. a year cuter.

    (eh. cute ke? hahaha…)

  2. wow. gua first bagi wish kat sini. hebat nye!

  3. haih.. cepat btol minah ni bagi komen! gua kalah lagi! dush~!!
    hahahaha

    Mr BS : ape hadiah spesel kamu dapat?😉

  4. sori bro..xde hadiah yg dapat aku bg😉

  5. eh,mr bs.. lupe nak cakap! saya tlg relpy wish diorg kt awk gune nama awk. (since awk da suro tlg ucap terima kasey kt diorg.. sy edit la komen2 tu) hehe.

  6. Happy Birthday!🙂

  7. hahaha. ixora kalah lagi di tangan ku. gila hebat la aku ni!

  8. @ayumi: awak memang pantas mengomen lar.. tapi tak cukup pantas untuk ucap hepi besday yang pertama utk saya. .Kikiki.. Jangan marah.. Gurau jer.. Ape pun, TQ 4 da wish..

    @ixora: hadiah spesel ialah belt dan alat timbang berat badan.. Wakakaka.. Pcy tak org bg alat timbang.. (nampaknya saya dh gemuk tu).. Hehe…
    Dan sy beli helikopter utk diri sy td.. Tp br je main, dh eksiden.. Isk3..

    @avatar aang: Tak pe bro, post “utk seseorang” tu dh kira hadiah dh.. (“,)

    @aisyah: TQ aisyah… datang lagi di BS nie.. (“,)

  9. 5hb ke? sama la kita.. tapi apis 5/12 gitu.. umo rahsia.. hihi..

  10. @apis17: 5/12 ker? aiseh, time cuti pulak tu… ssh la nak dapat hadiah… kikiki… Hmm, biar aku teka umur.. 17 tahun kan? kikiki..

  11. hahahah lawak la video kat blog bilik sebelah tuh🙂

  12. Ayumi : takpe2.. gua tunggu next entri dr BS ni utk komen terlebih dulu dr u. huuu..

    Mr BS : hah,sapelah baik hati kasi alat timbang berat badan tu? unik sungguh hadiah itu. huhu. weh, main helikopter tak ajak pn.. huu.. terok aar main sorang2 ;(

    apis17 : umo 17 thn?? haha.. yelah tu..

  13. @KNizam: Huhuhu.. Memang lawak… Best lak tu.. Waah, siap ada link la.. Nak bace ni..

    @Ixora: Sape lagi kalu bukan roomate yang kasi.. Kihkihkih.. Hmm, heli tu baru je beli lar.. Baru main dah eksiden dgn pepatung.. Patah sayapnya diudara.. Cis.. Nasib baik ada sayap spare..

  14. welkam enche bilik sebelah. small matter. tak jauh pun kan. sebelah bilik jek.
    ^_^

  15. hahaha…mcm syial je lagu tuh..

  16. owh,lupe nk tnye.. ape jadi ngn pepatung tu? idop lg ke? erk!

  17. @Daichi: Hah,kalu sebelah bilik jer,datang2 lar selalu k..

    @Hairie: Memang pun, tapi syok gak dgr..

    @Ixora: Ntah la.. Rasanya dah ke syurga kot.. Hehehe…

  18. Happy belated birthday, En.Next Room. Maaf gua terlambat, tapi gua sudah wish sama lu pada itu membe lu punya entri, jadi kira okay la ho?:mrgreen:

  19. @Saladin Convoy: Momantai la En.Saladin..

  20. nak datang kena ah sediakan makanan.
    junk food ke, kopok ke, cheezel ke, kacang ngan yin, air coke ke, pepsi ke. baru ah best nak lepak.

    enche bilik sebelah pun kena ah datang “den” gua jugak.
    aum~

  21. Happy Birthday!🙂
    saya pun bulan 3 gak.. 12 nanti..
    thanks la.. lawak tul lagu tu…
    camnie kna gee cari cd gak laa…

  22. Alamak ex-roomate aka Din, aku terlupa la besday hang..So soriii…Tu la, sejak kita dah tak sebilik ni, asyik lupa jaaaaa..huhuhu..

    Ok la, sebagai balasan, besday aku yg nak mai ni pun hang leh buat-buat lupa gak, I tak marah..Hehe ^_^

  23. Wahai bilik sebelah.. kamu berdua masih bercutikah? sampai kapan?

    huhuhuhu

  24. @pengunjung: sori xdapat bls komen2 2😀 nnt aku dah blk institut aku bls semua2 ye..huhuhu😉

  1. Pingback: Giler Cool Video Clip Neh. Muka Sempoi Giler. Haha :) | KNizam Artwerk

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: