Kerinduan..

I Miss You BS

Aku tahu, dan aku pasti.. Korang sume pengunjung BS mesti rindukan aku kan? Harharharhar.. Mengaku je lar.. Ya, memang dah lama aku tak tulis apa2 di BS..

Dan, korang pasti akan bertambah rindu pada aku lagi… Sebab apa? Sebab aku kene pergi CAMPING kat Besut, Terengganu dari 9hb sampai 13hb April 2008 ni.. Jadi, aku confirm la tak dapat nak update BS ni..

Jadi, aku serahkan semua tanggungjawab dan beban ni pada Avatar Aang lar.. Korang mesti paksa dia tulis post hari2.. Ok?

Sekian, dari aku.. Mr.Next Room.. (Mari sambung wat assignment sblm ke camping!!)

Posted on April 8, 2008, in Merapu Post, Pengarang. Bookmark the permalink. 19 Komen.

  1. perghhhh… siapakh gerangan orang yang dirindui tu?? hehehe

  2. chomelnya~~

  3. @4g1rlt3lls4ll: mesti la org yg tersayang😉

    @ixora: sape yg comel? gmbr 2 ke?

    @mr. bilik sebelah: sampai hati diaku meninggalkan daku keseorangan😦

  4. saya yg chomel~ lalallala

    takde la.. gambar tu comel.. kata2 tu comel.. mr BS yg comel.. avatar yg comel.. pendek kata semua comel la.hihi😉

  5. ixora : alamak sis..sume comel ker…ada plak yg perasan nnt..hehehe..jgn mrh mr BS n avatar..gru jek😉

  6. saya mahu my bilik sebelah.

    avatar…. debush~

  7. Salam..tumpang kejap..sapa di sini minat tgk bola sepak Eropah?

  8. @4g1rlt3lls4ll: Rindu tu buat ape2 je yang rasa kesunyian.. Hehehe…

    @Ixora: hmm,comel ker BS ni? Baru balik camping, hitam dah wei… Kikiki…

    @Avatar Aang: Ala, dah wajib pegi.. Nak wat macam mana? Kan?

    @Rean: Tak marah.. Gurau la lagi… (“,) Bile nak dtg IPT?

    @Ayumi: Mr.BS dah balik ni.. Kebabooom…

    @loko9691963: Sory la loko, aku minat MU, tapi tak la selalu tgk bola..

  9. tak pa…MU dok atas da..

  10. @lydiarayyan: Sape kiut? aku ker… Harharhar…

  11. aku la yg kiut~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!

  12. نورنانا

    huhu..

  13. hehe..rean pun minat Mu jgk..tgk la nnt..klu ada ksmpatan..smpi la rean kat IPT 2..hehe🙂

  14. @loko9691963: Ya.. MU boleh!!!! Ronaldo babeh..

    @lydiarayyan: Mmg lydia kiut pun… sudah terbukti..

    @nurnana: Hai, bg komen “huhu” je ke? tak pe.. asalkan nurnana datang BS… Kan…

    @rean: Minat MU? Bagus2.. Hmm, datang la IPT cpt.. Kang blok D ni jd blok perempuan semester dpn… Kihkihkih… Letak CCTV best ni…

  15. نورنانا

    ‘huhu’ tu adalah cara meninggalkan jejak (supaya boleh dikesan oleh tuan rumah..)

  16. hehe..rean mmg minat MU dari dulu lg..eiiii..xbaik tau..nak ltk cctv plak🙂

  17. @rean: rean bg la support kat avatar tu.. dia exam skrg..

  18. wargh!wargh! >>> cara meninggalkan jejak dgn rakus!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: