Andai ku tahu..

Andai ku tahu…
Kapan tiba ajalku…
Ku akan memohon tuhan tolong panjangkan umurku…

Andai ku tahu…
Kapan tiba masaku…
Ku akan memohon tuhan jangan kau ambil nyawaku…
Aku takut akan semua dosa dosaku…
Aku takut dosa yg terus membayangiku…

Andai ku tahu…
Malaikatmu kan menjemputku…
Izinkan aku mengucap kata taubat padamu…
Aku takut akan semua dosa dosaku…
Aku takut dosa yg terus membayangiku…

Ampuni aku dari segala dosa dosaku…
Ampuni aku menangis ku bertaubat padamu…
Aku manusia yang takut neraka…
Namun aku juga tak pantas disurga…

Andai ku tahu….
Kapan tiba ajalku…
Izinkan aku mengucap kata taubat padamu…
Aku takut akan semua dosa dosaku…
Aku takut dosa yg terus membayangiku…
Ampuni aku dari segala dosa dosaku…
Ampuni aku menangis ku bertaubat padamu…

Posted on April 17, 2008, in Renungan. Bookmark the permalink. 13 Komen.

  1. letak la lagu mcm saya buat tu.. hehee

  2. @ixora: Saya xtau lar ixora.. Ajar kan ek…

  3. Ehe.. gune widget boxnet jek.. senang kan ixora kan kan kan..

  4. opss.. saya lupa nk puji wajah baru bilik sebelah ni.. hehe
    ingatkan nk kekal ngn theme sblm ni😆

    nak guna widget box..net boleh gak tapi kalau nk refer satu lagu je, buat la macam saya buat tu. rujuk sini :

    http://ixorariana.wordpress.com/2008/04/16/testing-one-two-three/

    selamat berhujung minggu~!🙂

  5. @Mirul: Aduhla, mcm mana nak pakai..

    @Ixora: TQ ixora.. Tapi boleh bagi link kat mana nak cari lagu2 mp3?? Especially melayu.. Saya slalu tgk youtube jer..

  6. welcome~ erm,lagu melayu susah skit nk cari.. saya selalu amik kat : http://www.sYok.Org sbb kat situ byk mp3 melayu gak. tak pn try masuk ;

    http://www.aimini.net/

    boleh dengar & download kat situ. tapi smlm dh takleh download terus.. kena sign in dulu.

  7. @ixora: owh.. tq ixora.. tp internet cni lembab skit.. pakai maxis la katakan.. nk dgr lagu mesti payah..

    @qdetective: Salam… Trimas coz sudi dtg cni.. (“,)

  8. uik…macan best je skin wp ni :D…

  9. @Najib Hassan: Ala, biasa2 jew..

  10. Ley thn r lugu neh!!!!!!!!!!

  11. @megatt: Memang ah best.. Sbb tu la ada kat dalam blog nie.. Hehehe..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: