1000 kemaafan & hepi birthday BilikSebelah.wp

Salam dan selamat sejahtera kepada pengunjung biliksebelah.wp..aku selaku penulis kedua bilik ni meminta maaf kerana telah lama tidak mengirimkan apa-apa entri baru..bukan aku tak nak tapi bermacam-macam halangan yang menyebabkan aku tidak dapat mengahantar entri tersebut..memang orang kata mencari alasan tu lebih mudah tetapi aku terpaksa letak juga alasan sebab kita buat sesuatu tu mesti ada alasan.. ^_^

Pertama-pertamanya aku nak memohon maaf kalau dah lama aku tak hantar apa-apa entri kerana kebelakangan ni aku sibuk sedikit..al-maklumlah dah dekat hujung-hujung semester ni, banyak juga tugasan yang perlu disiapkan..aku juga perlu menelaah untuk menyaipkan diri bagi menghadapi peperiksaan yang bakal kunjung tiba tidak lama lagi.. ^_^

Sebenarnya entri ni aku dah nak buat dari minggu lepas lagi,aku dah cuba mencari ruang seketika untuk menulis entri ni tapi ada pula halangan lain iaitu server tidak memberi keizinan aku untuk menulis (server down) ^_^..

hepi besday

Entri yang aku ingin tulis ini merupakan fakta berkaitan biliksebelah.wp sendiri..sedar atau tidak, blog ini telah pun dibuka oleh mr. biliksebelah lebih kurang setahun yang lalu..sebenarnya entri dah agak lambat tapi aku tulis juga untuk aku mengingati peristiwa ini..tanggal 24 April yang lalu merupakan tarikh dimana entri pertama atau lebih tepat tarikh kelahiran Biliksebelah.wp.. ^_^ pada masa kelahiran blog ni aku belum lagi menjadi pentadbirnya..hehehehe ^_^ pada masa itu mr. biliksebelah la yang telah ‘melahirkan’ blog ini.. ^_^

aku selaku pentadbir baru biliksebelah.wp ingin mengucapkan selamat hari lahir kepada Biliksebelah.wp dan ingin mengucapkan ribuan penghargaan kepada mr. biliksebelah kerana berjaya ‘melahirkan’ blog ini..tanpa beliau dan usahanya tak mungkin aku menulis disini hari ini ^_^

1st aniversary

HAPPY BIRTHDAY BILIKSEBELAH.WP

(hepi belated besday actually) ^_^

About avataraang

happy go lucky person baru je nak menjinak2kan diri dlm bidang blog memblog

Posted on April 27, 2008, in Khas, Semasa. Bookmark the permalink. 9 Komen.

  1. Tu lar, aku tak da masa 24hb hari tu nak wish /postkan besday BS nie.. Thanks bro… Erm, sape2 nak belanja author2 bilik sebelah ni, dipersilakan lar…

  2. @mr. bilik sebelah: aku pun same gak..aku nak wat, tp mlm 2 interne haram xde..ehehehehe..btl 2..sape2 nak blnje kitorg dipersilakan sgt..😉

  3. apa?? belanja? erk.. bilik sebelah nak belanja..😯

    hahaha

  4. jom~ saya belanja bilik sebelah mekdi.. nak?😛

  5. @ixora: nak blanje mekdi..blh je..kat mne? bile? hehehehehe😀

  6. @ixora: Mekdi Mekdi.. Yea…

  7. kat restoren mekdi terdekat (dgn saya) haha

    tapi…

    sempat ke eh? saya mgkn blk kg lusa..😦

    mcm takde rezeki bilik sebelah je.. huhu

  8. @ixora: Sampai hati memberi harapan palsu.. Xpe2.. Awk hutang mekdi dgn kami.. Pas balik kampung, wajib belanja!

  9. ehehe.. mana ada bg harapan palsu. nnt lps blk sini, sila ingatkan saya. tapi ingat.. mekdi je tau. kui3

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: