Kerja Gila!

Homer Running Home

Fuhh, korang percaya tak aku yang tak selalu jogging petang2, tak main bola (setakat beli but jer, tp simpan), dan tak senam pun mcm dalam TV, aku boleh masuk pertandingan lumba lari 4 x 400 meter tadi??

Gila la..

Sume budak2 rumah sukan lain hantar runner yang hebat2, wakil yg biasa dah long distance, dan memang kaki lari pun.. Kami? Hahahahahaha… Masing2 buncit, jarang bersenam dan tak fit langsung..

Mula2 nak target no 2 ke, no 3 ke, tapi bile tgk pesaing kami (yg kami mmg kenal pun), terus moral down.. Mmg ah.. Pressure… Aku dah agak, confirm last ni…

Dan kami memang last pun.. kene tinggal bermeter2.. maksud aku bermeter2.. dalam 200 meter kene tinggal dari team yg menang no 3.. Hahahahahahaha… Jatuh maruah kami, kene gelak jgn cite ah..

Aku? Macam nak pengsan jer.. Kaki mcm dh tak da tulang… Kepala mcm baru pas naik roller coaster… Hahahahaha… Tula, tak biasa.. Tapi urus setia rumah sukan degil, paksa lagi aku masuk…

Tak pa la, bila lagi nak ada pengalaman kan… Pasni aku akan jogging.. Yaaa, selepas ini.. Tapi, esok2 ah.. Aku siapkan assignment dulu.. Kepada sape2 yang nak jogging kat Taman Tasik Permaisuri, BTR tu, ajak2 la aku ek.. Kihkihkih…

(Gambar aku letak lain kali.. Ada, tapi malas nak upload)

Posted on Mei 7, 2008, in Kesihatan, Pengarang, Semasa. Bookmark the permalink. 16 Komen.

  1. (yg kami mmg kenal pun)

    saperkah gerangannya??
    confuse aku
    (“,)

  2. @Mohd6Raz: Sila rujuk pengkomen diatas. (“,)

  3. @zuriaf: Ingat sem ni nak berubah skit.. hehehehe… Esk aku g KK.. Naik gunung..

  4. xpe la bro..aku menonton larian anda..hehehe..yang penting semangat kesukanan 2..hehehe😉 sori bro dah lame xonline..ade masalah teknikal yang serious sengal berlaku..huhuhu😀

  5. hihi..memg klakar citer nie…
    hahaha..bukn sengaja nk gelak..tp memg klakar!!!

  6. jogging ramai2!!! hiyah…hiyahh..

  7. @Avatar Aang: Aku tau ko gelak kan aku.. Isk3.. Hmm,xpe la bro, ni 2 mggu aku takda.. So, sila la update BS yek..

    @Maiz: Memang kelakar.. Time tu aku pun nak gelakkan diri aku, tapi dah tak larat nak gelak.. Mcm nak pengsan.. Haha..

    @Lydiarayyan: Yeah, mari jogging sementara masih kuat.. Hahaha.. Hmm, lama dah tak datang BS, nape?

  8. ngaaa….sori..kesilapan teknikal..(<<<takde alasan yg munasabah)…..i’ll fix it…hheheheh…gomen~~~~~~~

  9. hahaha.. baru kena lari hahaha

  10. errr… jawapan kepada soalan on 1st paragraph —> percaya je!!😀

    btw, saya rasa ini komen 1st saya kat sini…😉

  11. bilik sebelah!! di mana kamu..?????????????

  12. @Lydiarayyan: Huhuhu.. Anyway, thanks coz ziarah di BS..

    @Ayumi: E’eleh, try lari tengok.. (“,)

    @Niza Epun: Kalu mcm tu, selamat datang di BS..

    @Ixora: Sory la ixora, kami semua bz.. Saya baru jer balik dari gunung kinabalu, dan pulau perhentian.. Huh.. Then, internet pulak ada masalah skit kat kolej.. Ni kat rmh ni..

  13. What do you mean by your comment.. “kalau nak komen tulis kt your response.. etc” tu? *konpius*

    Takpe.. saya tau kamu busy. Cuma tertanya-tanya mana perginya bilik sebelah ni. Erm,busy.. busy jugak tapi jangan lupa lusa ye? ngehehhe…😉

  14. best lari ari tue..

  15. Somehow i missed the point. Probably lost in translation🙂 Anyway … nice blog to visit.

    cheers, Machiavelli.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: