Happy Besday to…

Happy Besday

First of all, aku nak mintak maaf sgt2 kat korang.. Memang dh lama aku tak update pape kat BS nie.. Becoz i’m short of idea, and lack of time.. (Cehh, aku speaking laks)..

Aku tulis post kali ni pun, sbb seseorang.. ya… Seseorang.. Penting ke dia bagi aku? Tak la penting pun sebenarnya.. (Jgn marah haa..)

Ok lah, sebelum aku merapu, aku ingin mentransformkan entri ni untuk menjadi, hadiah hari lahir buat IXORA a.k.a Bluehyppo a.k.a Si Rama2.. hari ni 27hb Mei Hari Jadi dia.. Yang ke brape? tak tau laks..

Ok kawan2, kalu nak wish kat dia, senang jer.. Isi kotak komen kat bwh.. Kang, pandai2 la dia nak tgk hari2 dan membalasnya.. Wakakaka..

Sory Ixora, tak da hadiah best dari kami.. Ni je yg mampu bagi.. Tu pun bersyukur lah, ada orang nak bagi hadiah dan wish kan.. Hehehehehe…

Ixora Riana

SELAMAT HARI JADI IXORA (rujuk gambar),

MOGA PANJANG UMUR MURAH REZEKI..

P/S: Dilarang “save as” atau “copy” gambar ixora diatas.. Ni pun guna cara haram nie.. Harap empunya diri tak kisah.. Kikiki…

Posted on Mei 27, 2008, in Khas. Bookmark the permalink. 15 Komen.

  1. Buat ixora bila dh tgk post ni kang, jgn seday2.. Sy masih ingat kwn sy nie… Huhu..

  2. tak sedey.. cuma nak nanges je T_T

    tq so much~ haa,pasal mekdi tu sy masih ingat cuma taktau bile bley blanje BS ni. maybe one day kot..

  3. hapi birthday ixora..hehe..
    semoga pjg umor murah rezeki🙂

  4. waaaaaaaa….hepi belated~~~!!!!!!!!!!…hug and kisss ixora!!

  5. lama dah aku tak masuk sini..ahahaha…

    sumer kesian dengan awak la nampaknya ixora…

  6. Aku pun nak kawan juga dengan kau orang semua. Tapi aku tak pandai merapu.. Aku pandai cerita hal-hal ngajor dan didik anak-anak besar kat sekolah menengah yang semakin tak ketahuan.
    Budak sekolah la ni tak sama dengan bebudak jaman 70an, 80an atau 90an dulu. Bebudak kini boring belajor sains dan matematik sebab mereka tak faham guna bahasa orang putih. Dahlah sains dan matematik tu memang susah sedikit ditambah lagi susahnya oleh bahasa yang diguna untuk belajor. Maka akibat boring itu deme pun larilah daripada sekolah, kelas atau ada dalam kelas tapi otaknya lari entah kemana merewangnya.TQ

  7. @ixora: Aloo, tak blanja pun tak per.. Gurau jer time tu.. Hmm, apa kata nanti kita semua buat gathering nak? Jumpa online jer.. Kita ajak ramai2..

    @Almarbawi: Aii, jarang masuk sini.. Pg mane bro? Wataniah tak pegi ke?

    @Rean: Ixora ucapkan TQ.. Mana avatar a.k.a arip?

    @Lydiarayyan: Hmm, kak lydia pun lupe gak ke? Kihkihkih..

    @zuriaf: Ape hadiah bagi kat ixora? Dia dh nangis tu..

    @alberangque: Nak kawan? Boleh jer bro.. Apa la salahnya kita nak eratkan silaturrahim kan? Hmm, ko cikgu ke? Kami pun bakal cikgu, tapi primary school jer.. Kihkihkih.. Datang la BS slalu..

  8. Eh,bila masa ada gambar nih?😯
    jap nk pk nk bg letak ke tak.. hahaha..

    utk yg wish my birthday tu, terima kasih daun keladi. thn dpn wish lg. kui3

  9. mana satu ixora? baju hitam putih ke, baju merah?

    hepi besday ye!

  10. this pic was in my private photo in fs..

    mana satu ixora ye? gmbr kecik yg menyelit kt blkg tu kot.. heee =p

  11. @Ayumi: Cuba la teka.. Kihkihkih.. Ce tanya ixora..

    @Ixora: Boleh tak guna gambar ni? Tak leh, kang BS deletekan.. Hmm,bile mekdi?

  12. hepi belated besday cik ixora🙂 sori lambat sgt wish🙂

  13. Mr BS : erm,takpe.. since diorg bkn tau pn saya mana satu.. tak kisah la. oh,bagitau bila awk dan avatar free.. mekdi atau pizza. saya on je. huhu

    Avatar : takpe2.. thanks ye🙂

  14. @Ixora: Yea, ada orang nak blanja.. Tanya avatar, bile dia nak.. Huhuhu..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: