Hari baru..sem baru..

selamat bertemu kembali kepada semua pengunjung bilik sebelah dan juga rakan-rakan blogger. setelah aku bercuti sekian lama, aku muncul kembali..hehehe.. ^_^ kemunculan aku kembali tidak bermakna aku akan mengupdate blog ni setiap hari, tapi aku janjikan post kurang-kurang seminggu sekali ^_^

aku mintak maaf hari ni. kemunculan aku kembali bukan bermakna aku ada seribu satu idea untuk ditulis..hehehe..macam hari ini, rajin nak menulis tapi idea tak de yang nak datang-datang pula.hehehe.

aku cerita la sikit berkaitan kepulangan aku. aku ambil cuti disebabkan cuti semester. aku ni cuti semester sekejap je, tak macam budak-budak universiti..hehehe. jadi kepulangan aku ni bermakna aku telah pulang untuk memasuki semester baru.

hari ni merupakan hari ketiga dalam semester baru. biasa la, minggu-minggu awal ni agak huru-hara skit. pensyarah pun tak tau sapa lagi.hehehe. hari isnin lepas iaitu hari isnin, aku berhimpun seketika pada pagi hari (perhimpunan pagi ^_^ ) aku ada nampak Mr. Bilik Sebelah. tapi aku masih tak tau kenapa pula dia menghilang dari blog ni..

ucapan aku kepada sesiapa yang bakal naik semester baru, atau pun dah naik semester baru semoga lebih berjaya dari semester-semester lepas ^_^ tingkatkan usaha, semester baru bermakna pelajaran pun baru dan tahap kesukaran belajar pun semakin bertambah ^_^

***adios***

About avataraang

happy go lucky person baru je nak menjinak2kan diri dlm bidang blog memblog

Posted on Jun 18, 2008, in Merapu Post. Bookmark the permalink. 20 Komen.

  1. hmm,mana mr bilik sebelah pegi? balik kenduri kawin lama betol.. ke dengan dia2 sekali kawin? kui kui kui

    oh,ya selamat menempuh semester baru ye en avatar~🙂

  2. @!x0r@: sy ade berjumpa die tadi, onthe way nak g kuliah..hehehehe..die sihat..masalh yang mr. bilik sebelah hadapi adalah satu. INTERNET. die baru dapat connection, maybe hr ni, or esok, or lusa die online la 2.. hehehehehe😉

    thankz 4 the wish ixora

  3. hahahha..kau dah masuk kuliah semula..hahaha..aku cuti lagi..hahaha..aku nak gelak dengki lagi..muahahaha…

    selamat berkuliah ye…🙂

  4. نورنانا

    korg sumer satu batch ke?

  5. @zuriaf: mentang2 la die blm naik sem lagi, buleh la gelak2kan org..xpe2 nnt kalau dah masuk sem bgtau kami.. kami nak doakan kejayaan anda..hehehehe😉

    @ نورنانا:xde la cik nurnana..kami bukan kawan sedarjah..hehehe..mr. bilik sebelah lebih bertaraf ke’abang’an..hehehehehe😀

  6. Ngaaa… aku nak kembali ke dunia kampus kuuuuu!

    Selamat kembali berkuliah wahai bakal² cikgu yang mengisi ruang di bilik sebelah ini!

    Jadilah pendidik anak bangsa agar berjaya dunia dan akhirat.

    Dan yang paling penting, jangan jadi macam gue (seorang guru ganti yang hampas, kui³ !!):mrgreen:

  7. @saladin convoy : eh..sejak bile plk saladin jadi cikgu ganti😉 xde bagitau pun ..hehehehe..bile saladin masuk kampus semula ?😀

  8. Kisah terpencil dalam hidup gue, sebab itu takda apa nak diceritakan sangat perihal jadi guru ganti ni!😛

    Bila nak masuk kampus semula? KALAU hamba ambik “masters” la pulak kot? Kakakaka!:mrgreen:

  9. @saladin convoy: begitukah ceritanye..:) ye la.. baru ku faham dengan kata2 mu..hehehe..mesti anda merindui dunia kampus anda kan..hehehehehe😉

  10. selamat menempuh alam semester yang baru. rajin-rajin belajar.

  11. aaa…padan muka…kena belajar lagi..kena exam…!!! wakakakaka…..

    *ayat demotivated tahap cekik darah!*

  12. u back to maktab i go back home ngeh ngeh.. dah brapa kali masuk sini.. rupanya satu maktab sama lak.. slamat berkenalan

  13. @AyUmi: thankz 4 the wish😉

    @lydiarayyan: eleh..jelous la 2 dah xdapat belajar lg..hehehehe, jangan marah😉

    @apis17: anda ambil course ape? selamat berkenalan😀

  14. selamat…selamat..
    selamat kena dera balik la ek semua..
    layanzz…

  15. Selamat pulang ke maktab tercinta…Hehe..Din dah pasang internet kat bilik, pasni dia online balik la tu, kan Din? huhu..

    Aku baru nampak hang sekali ja masa perhimpunan tu, pastu terus tak nampak dah, dok kat blok mana sekarang?

  16. @izie: mmg kne dera..hehehe..sakit sgt deraanye..hehehehehe😉

    @bat:harap2 mcm 2 la..aku duk kat blok C.

  17. lama tak dengar khabar korang……….

  18. @ixora: Sory la ixora oii.. Kami bz.. Lagipun internet slow giler.. DAMN! En.Avatar tak tau pegi mana.. Dia janji seminggu skali update.. Tapi..?? (“,) Jgn marah avatar.. Huhu.. Hmm, ixora, how ur day? Dah jumpa pakwe? kihkihkih..

  19. takpe.. bukan nk suro apdet pn..cuma saje nk tnye khabar korang berdua. entah sihat ke tidak.. maklum la lama tak nampak.. hehe

    erm,my day?oh,dah ok.. dah melepasi zon busy dah🙂

    pakwe? blom jumpa! ntah mana nk cari.. kalau jumpa pn tak menjadi. haha. i think i have a bad luck la..

  20. @mr. biliksebelah: xde marah pnye bro..aku balik kg la hr jumaat, sabtu, ahad..pastu balik2 je internet kne blok sbb x byr..hehehehe..hr ni br blh on9..insyallah ade post menyusul..hehehehe😉

    @!x0r@: thankz sebab perihatin terhadap kami di sini..hehehehehe😉

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: