Asyik benda sama..

Dari sebelum Pilihan Raya 8 Mac dulu, sampai sekarang, tak habis2 cerita pasal POLITIK.. Kalau hal yang baik tak pe la.. Tapi ni tak, yang buruk busuk je..

Selalunya kalau aku bukak blog ni, aku mesti nak tgk “TOP POST” sbb ada cerita best.. Tapi sekarang, hari2 POLITIK.. Bosan!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Top Post 06 July 2008

Kepada orang politik diluar sana, beli lah domain sendiri.. Bukan korang tak mampu nak bayar.. Dulu janji macam2, konon berduit sangat.. Biar lah wordpress ni aman.. WordPress bukan PARLIMEN!! Tempat korang nak gaduh2 macam budak2..

Posted on Julai 6, 2008, in Renungan, Semasa. Bookmark the permalink. 8 Komen.

  1. politik di mana2 bro..dalam institut kita ni pun ade politik..orang mmg suka pandang benda2 politik ni..mane tau mungkin bro pun akan jadi mcm 2 jugak satu hr nntšŸ˜‰

  2. Hehe, aku setuju; ms.WordPress.com bukannya parlimen atau akhbar politik kepartian.

    Memang la ada baguihnya dari satu segi, bila bukak WordPress.com ni, tengok top post ada berita pasal politik ni, kiranya boleh jugak la berada dalam keadaan up-to-date.

    Tapi yang tak bagusnya, ada yang cuma main copy-paste ja dari akhbar online atau dari blog orang lain. Hampeh betui. Bertambah hampeh kalau entri blog berkenaan yang teratas. Bertambah lagi kehampehannya kalau ada dua tiga blog yang entrinya sama tajuk sebab main copy-paste ni. Tak layak betul dia mendapat pengiktirafan top post kalau setakat copy-paste!šŸ˜›

    Pastu kalau yang taip sendiri pun, main teoriĀ² ja, heh! Pastu ada sikit sindirĀ², perliĀ², kutukĀ². Seronok punya kutuk, ada yang sampai menghina Islam. Sementara itu, di satu pihak pulak, dia punya tulisan akan membuatkan orang bukan Islam pandang kita ni macam teroris plak, aiyoh!

    Kalau hariĀ² dok baca pasal politik ni, boleh muak jugak woo! Macam la tak ada benda lain yang lebih bagus di Malaysia ini selain daripada politik. Sekali-sekala sembang la jugak pasal benda lain sama. Pasal komik dan siri animasi misalnya…:mrgreen:

  3. @avataraang: Politik? Aku? Aku ni ada ciri2 politician ke? Kalu aku minat politik ni, dh lama aku jd YDP lar.. Harharhar..

    @Saladin Convoy: Ya.. Itu la sebenarnya apa yang aku nak cakapkan dalam entri ni..

  4. maka adalah tanggungjawab anda utk buat posting yg lebih menarik daripada politik…

  5. @ladymariah: Err.. Post menarik? Aiseh.. Mcm mana? Orang suka bce hal politik jer..

  6. betul 2..ade post menarik pun xkan dapat mengalahkan rating post berunsur politik.šŸ™‚

  7. politik…. emmm… xpham dn xreti hehehe
    terase kuase -ve skit, xsdap ati nak bce…

  8. @avatar aang: yup..

    @wexeeda: Ermm..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: