Ezora & Ixora

Selamat bertemu kepada semua pengunjung.Rasanya dah lama betul aku tak menulis di blog ni.hehehe. Aku harapkan janganlah ada orang yang rindu dengan kehilangan aku ^_^. Aku tak ke mana-mana sebenarnya. Tapi disebakan kekangan-kekangan yang tak dapat dielakkan, aku tak dapat untuk menulis di blog ni. ^_^

Macam biasalah. Walaupun aku menulis hari ini, tapi aku bukan ada apa-apa yang penting untuk ditulis. Aku cuma hanya ingin melepas rindu dan mengupdate blog ni.hehehehehe.

Semalam, sedang asyik aku menonton drama Ezora di TV3, aku dikunjungi Mr. Bilik Sebelah. Dia datang untuk meminta bantuan berkaitan tugasan yang bakal dia laksanakan. Aku harap dia sudah pun dapat untuk menyelesaikan tugasan dia dengan sedikit bantuan yang aku berikan ^_^

Dah terlanjur Mr. Bilik Sebelah datang bilik aku, kami berbual-bual sedikit mengenai kawan-kawan kami.hehehe. Ini bukan mengumpat tau. ^_^ Nama yang terkeluar dalam perbualan kami antaranya Ixora dan Rean.hehehe. ^_^ Terlanjur dah menyebut nama Ixora, aku nak berkata bahawa aku ‘free’ bulan ni.hehehehe. Bila lagi nak tunaikan janji anda Cik Ixora.hehehehehe.

Baiklah..aku dah tak tau nak merapu apa lagi. Cukuplah sampai sini, esok, lusa atau ada masa kita bertemu lagi ^_^

*****adios*****

About avataraang

happy go lucky person baru je nak menjinak2kan diri dlm bidang blog memblog

Posted on Julai 15, 2008, in Merapu Post. Bookmark the permalink. 17 Komen.

  1. Harharhar.. Mane ixora.. takkan dia tak bce entri nie.. Huahuahua..

    Akhirnya, aku dapat membaca entri avataraang.. Setelah sekian lama… Kihkihkih..

    Utk assignment aku, ko tolong aku a lot, bro…

  2. @Mr.Bilik Sebelah: xtau la.mane ntah die menghilang.hehehehe😉 ala..enrtri biasa2 je..huhuhuhu.xde la.aku tlg skit2 je🙂

  3. haha..terasa glamour plak kat entri ni🙂
    mr. bilik sebelah,avatar n ixora..
    bleh ke rean follow sama ?? hehehehe🙂

  4. ye.. saya di sini! hahhahaha..

    amboi,baru nampak batang hidung avatar ye? hehe. saya tak sempat nk jenguk sini. tadi ada grooming satu hari.. smlm apa saya buat ntah.. haha.. jom la. asyik tnya bila.. saya da letih nak tnya korang bila.. jom la rean. follow me.. follow you.. follow us.. ngegee..

    sabtu or ahad ni ok? sbb saya terlampau-free-mggu ni.hahahhaha

  5. @rean: xpela..sekali sekali kami mengharagai pengunjung setia..hehehe..😉

    @!x0r@: jumpa jangan xjumpa tapi bukan minggu ni ye😀

  6. hehe..mekacih avatar,mr. bs n ixora..🙂

  7. @Rean: Datang la nanti rean.. Sian ixora tak berteman.. Lagipun ada jugak rasa2 nak tgk buah hati avataraang nie.. Hehehe..

  8. @Mr.Bilik Sebelah: jgn la ckp kuat2..malu le..hehehehehe🙂

  9. avatar bawak buah hati.. mr bs pn bawak buah hati.. saya nak bawak buah ape? buah tangan? buah pinggang? sob..sob..T_T

  10. wahh mcm best je erita neh. hehe

  11. hehe..jgn la ckp mcm 2 mr. bs.. malu la rean mcm ni..
    hehe..ala ixora..jgn la sedih..nnt rean teman ixora ye..🙂

  12. @Avataraang: Oooo.. tau malu.. Masa sayang2 tu, tak malu.. Kihkihkih…

    @ixora: mr.BS tak dtg dgn MRS.BS lar.. Bukan xnk bwk, dia ada kerje/hal..

    @Knizam: Cerita mana yg best? Cerita atas ker cerita bwh?

    @rean: Ni lagi sorang nak malu.. ish..

  13. @1x0r@: cik ixora bawak la buah tangan..hehehehe😉

    @KNizam: thank sebab sukakan cite ni😉

    @rean: betul 2..avatar sokong rean😀

    @Mr.Bilik sebelah: la nape xbawak MRS.Bilik Sebelah skali..hehehehehe🙂

  14. hahaha..tu la namanya sehati sejiwa mr. bilik sebelah..
    betul x avatar..🙂

  15. uuu……rerama biru…ixora…vs..ezora…

  16. @rean: tau xpe..hehehehe😉

    @lydiarayyan: agak2 sape yg menang😀

  17. saya la yg menang.kui3

    erm,saya tak sempat nk online(YM) la.. sebab tgh pening dgn uni*** ni. mggu ni reg. week tapi saya still takleh nk reg sbjk lg. err,apa yg saya bgtau ni?

    pasal ‘date’ kita tu.. nnt hari khamis or jumaat kita tentukan k. sama ada jadi ke tak.. sebenarnya saya da pokai.. hahah.. nak keluar takde masalah tapi nak belanja tu ada masalah skit.. selain masalah kewangan, saya ada masalah nk reg sbjk utk sem ni. plus, skit masalah hati/jiwa. haha. oh,abaikan!

    sorry saya komen merapu.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: