JIHAD: Boycott Israel!

Freedom For Palestine! Boycott Israel!
Freedom For Palestine! Boycott Israel!

——————————————————————————-

BOYCOTT ISRAEL!
BOYCOTT ISRAEL!

——————————————————————————-

Boycott Israel Campaign
Boycott Israel Campaign

——————————————————————————-

Israel Terror
Israel Terror

——————————————————————————-

BLOG INI MEMBOIKOT SEGALA PRODUK KELUARAN ISRAEL DAN USA!

SELAMATKAN GAZA, SELAMATKAN PALESTIN!

——————————————————————————-

Posted on Januari 11, 2009, in Dakwah, Khas, Renungan, Semasa. Bookmark the permalink. 5 Komen.

  1. Nyatakan kesungguhan anda memboikot produk ISRAEL and USA Laknatullah!

  2. Mari boikot ramai2!!! jgn beli maggi lagi…lagipun mkn magi byk2 x elok utk kesihatan n tahap memori anda…mak aku ckp dlu…’wat pe ko beli maggi tu..makan byk2 kang lembap’…hahaha

  3. @areja: Hahaha.. Btol2.. Dan jangan minum NESCAFE selalu.. Ooh bat..

  4. kita seharusnamencari alternatif bagi produk2 yang tersenarai di atas. kalau dulu terbiasa, apa salahnya berubah sekarang.

  5. Saya ni setia pada satu2 produk. Dah penah try tukar nescafe dgn minuman lain tapi tak sedap la. haha. Tu dulu la. Skang saya tak beli nescafe dah walaupun ada offer. huhu. Minum je la minuman lain..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: