My Holiday Activity and AZAM 2009

Setelah diberi idea oleh ixora, kini saya ingin menyatakan aktiviti yang saya lakukan sepanjang cuti..

Aktiviti 1:

——————————————————-

Aktiviti 2:

——————————————————-

Aktiviti 3:

——————————————————-

Apakah AZAM 2009 saya? Anda nak tahu? Dibawah ialah azam saya:

——————————————————-

P/S: A picture tells a thousand words.. Four pictures = Four thousand words.. Right?

Posted on Januari 11, 2009, in Khas, Merapu Post, Pengarang. Bookmark the permalink. 6 Komen.

  1. Menarik betul post kali ni..hehehe. nice theme.. heheheh. aku pun lebih kurang mcm 2 je time cuti. xde la nak keje2 ni😀

  2. @avataraang: Huhu, dh lama tak tukar theme.. Nak ada kelainan skit.. Hmm, tula, cuti cikgu bnyk sgt ble bulan 12.. Bg sebulan cuti + keje + sebulan cuti dah la… Ni hampir 2 bln cuti.. Mau x bersarang otak..

    P/S: aku tulis post mcm ni bkn ape, malas nak taip.. upload gambar lagi senang.. haha..

  3. Oit, mengelat ka? haha..

    Cuti tak main PSP ka din?

  4. @Bat: Bukan mengelak, tapi menyelesaikan masalah menggunakan creative thinking skills.. Hahaha.. Hmm, cuti main PSP.. Tapi jarang.. Game sama je.. Malas nak tukar2..

  5. hahahahaha.. kreatif btol! syabas2~

    p.s – i admire the way u put ur title. eg : Do.It = Duit dan lain2. huu,absolutely creative!😀

  6. @ixora: Jangan la puji… Malu… Tu sume pemberian ALLAH.. (“,) Segala yg baik datang daripada NYA..

    Erm.. butterfly85 dh boleh masuk.. hehe… Thanks..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: