Mari KOMEN!

Update pantas..

Mulai hari ni, anda semua dijemput untuk komen diblog BS ni dengan cara baru! Cara baru?? Ya.. Bagi yang dah tahu, bagus dan senyap je.. Sejak 19 Februari 2009 yang lalu, wordpress dah buat”komen bersarang” atau pon dalam english disebut “Comment Threading”.. huhu..

So, kalau anda nak berinteraksi dengan komen2 yang ada, cume klik-klik “balas” atau “reply’ pada komen2 yang ada.. So, orang tu akan tahu yang kamu ada merespon pada komen mereka.. Hehe.. Nak tahu lebih lanjut? Klik link ni..

Ok, sampai disini sahaja ya..

P/S: Ini bukan post untuk mengelat ya.. Haha.. Tapi, aku mmg tak tahu nak tulis ape pun..

Posted on Mac 5, 2009, in Pengarang. Bookmark the permalink. 10 Komen.

  1. sebaliktabir

    Terkejut aku! :-0
    Masuk bilik sebelah dah tukar cat.๐Ÿ˜€

  2. panjang betul komen yang bersarang di atas๐Ÿ˜€ hehehehe..pas ni senang la, xyah repy komen cara tradisional.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: