Birthday Berganda

Salam sejahtera kepada semua pengunjung biliksebelah.wp. Hari ni aku diberi ruang, waktu dan kesempatan untuk menulis satu lagi entri. Bukan factual entri tapi entri kali ini lebih kepada entri penhargaan ^_^ penghargaan kepada siapa, penghargaan kepada orang di keliling aku yang menyambut hari lahirnya semalam, hari dan esok. Sebab tu aku guna tajuk Birthday berganda ^_^

Ah..ha..aku akan kita mula dengan past birthday dulu ye. Semalam tanggal 5 mac merupakan tarikh hari lahir admin pertama blog ini. Siapa lagi kalau bukan En. Khairuddin kita ^_^  beliau telah memasuki ulang tahun kelahiran yang ke 2+ ^_^ Apa yang aku ingin ucapkan pada beliau, semoga panjang umur dan berjaya dalam kehidupan (jadi cikgu yang baik) beliau disamping orang yang tersayang.

Kita seterusnya ke present birthday pula. Hari ni merupakan ulang tahun kelahiran classmate aku. Aku panggil die Cik Mun je ^_^ aku dah pun wish kat dia semalam. Aku nak dah ucap semuga panjang umur, dimurahkan rezeki dan berbahagia disamping yang tersayang ^_^

Untuk future birthday pula, ucapan ini ditujukan khas kepada pengunjung yang telah lama tak memberi komen dalam blog ni. Aku tau dia ada singgah-singgah juga blog ni tapi tidak meninggalkan jejak. pengunjung tersebut merupakan REAN ^_^ wish you happy birthday ^_^

Kepada pengunjung yang dah lepas, menyambut hari ni atau bakal menyambut ulangtahun hari lahir pada bulan Mac aku ucapkan selamat menyambut ulang tahun kelahiran yang ke ++ (tak kisah yang ke berapa pun ^_^) aku harapkan semuga panjang umur dan dimurahkan rezeki tapi apa yang perlu diingat ulang tahun kelahiran bermakna anda semakin hampir dengan kematian ^_^

P/S: Aku hadiahkan yang diraikan dengan video di atas.

*** sekian ***

About avataraang

happy go lucky person baru je nak menjinak2kan diri dlm bidang blog memblog

Posted on Mac 6, 2009, in Khas, Pengarang, Semasa, Video. Bookmark the permalink. 10 Komen.

  1. TQ bro! Eh, rean lahir 7 Mac ek?? mana dia? nape lama tak datang??

  2. sebaliktabir

    Hari lahir aku lambat lagi la…boleh sambut awal ke?😀

    • sabar la sebalik tabir..xbest la sambut besday awal2..hehehe..nnt xde org nak bg hadiah sebab xtau sebaliktabir sambut besday xcakap..hehehehe🙂

  3. avataraang, Kak Long pun nak sambut besday awal gak!
    sebalik tabir,
    Nanti tiba besday kita yg betul2, kita sambutlah sekali lagi. Apa macam sebalik tabir? Okay tak?

  4. sebaliktabir

    Tepat pada masa dan tempatnya lagi best kan? Orait… Tiba masa akan dicanang-canang…😀

  5. Ape pun, video ni best la.. huhu..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: