Kenapa aku guna nick KHAIRUDDIN?

Kenapa aku guna nick KHAIRUDDIN, bukan Mr.Bilik Sebelah, atau Bilik Sebelah?

Sebab, aku sekarang ni, kena wat online diary blog untuk subjek robotik bagi semester ni..

Nak view blog robotik aku? Hah, klik linknye [roboticdnt4qut2.wordpress.com]

So, takut la lecturer aku nanti view blog robotik aku tu, tak kenal sape pulak “Bilik Sebelah” ni, jadi aku tukar la Khairuddin..

Sementara je.. Lepas bulan 4, iaitu masa aku pratikum nanti, aku akan tukar balik kepada Mr. Bilik Sebelah…

Bagi blog2 yang aku rajin singgah dan komen sekarang ni, aku guna nick Khairuddin..

So, jangan pulak nanti wat2 tak kenal kalu aku guna nick Mr.Bilik Sebelah ya?

Alright.. Sampai disini sahaja..

Time for taip assignment pulak.. (Asyik redo je, geram betol!)

Chow Cincau..

P/S: Nick diatas adalah merujuk kepada “nick name”.. bukan Nick Carter, Nicolage Cage, Nickelodeon, Nick di 9, mahupun Nick dalam cite Jimmy Neutron.. Ok semua?

Posted on Mac 8, 2009, in Pengarang. Bookmark the permalink. 10 Komen.

  1. mcm 2 ke..2 la pasal agak pelik tiba2 en. khairuddin mengambil alih tempat mr. biliksebelah🙂

  2. ok la tu, baru nampak ‘tua’ skit, ahahaha =P

  3. bukan tua bat tp die dah berumur…hehe jgn marah pck

    • huhuhu.. memang umur makin bertambah setiap saat.. eh, anda seorang yang ada radio amatur ke? 9w2***.. tu bkn register untuk name dalam radio amatur ke?

  4. Khairuddin pun nick yang ok juga

  5. oh,patutla tetiba tukar.. ingat saja2 tukar.😀

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: