Bye BilikSebelah.wp

Bye..bye bilik sebelah..aku nak pergi meninggalkan bilik ni..doakan aku selamat pergi meninggalkan bilik ini..selamat tinggal juga diucapkan untuk En. Khairuddin..Jagalah bilik ni baik-baik..

Sanggupnya aku meninggalkan bilik ni..tak mengenang budi betul aku ni nak tinggalkan blog pertama yang banyak mengajar aku erti menulis entri..^_^. Sebenarnya aku tak pergi mana, tapi aku memang nak pergi pun. Aku nak pergi bercuti seminggu..hehehe..biasa la mid-semester break. Insyallah minggu depan aku balik dengan membawa entri yang baru..hehehe..

*** sekian ***

p/s: doakan keselamatan perjalanan aku pergi dan pulang ke destinasi ye ^_^

About avataraang

happy go lucky person baru je nak menjinak2kan diri dlm bidang blog memblog

Posted on Mac 13, 2009, in Merapu Post, Semasa. Bookmark the permalink. 12 Komen.

  1. sebaliktabir

    Selamat…..🙂

  2. Eh2, cuti2 ni takleh nak post ke?? Aku tak post sbb bz.. ada presentation.. huhu..

    tp ni dah cuti dah.. ok bro, happy holiday!

  3. bYe naRuTo…
    haHaha

  4. bye.good luck.and be back soon! wha wha wha hwa

  5. eh,korang berdua cuti tak serentak-kah? saya konpius..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: