Sesekali Meh Layan Jiwang

Sesekali layan lagu jiwang apa salahnye kan? Terutama lagu2 jiwang yang dulu time muda2,kita suka.. haha.. Bile dah besar, nak dengar, jadi segan lak..

Lagu ni tak ada lah sejarah atau kaitan dengan hidup aku pun.. Tapi, kaset yang pertama aku beli, ialah kaset kumpulan diorang lah.. Malu nak cakap lar.. Haha.. Sebab tu time sekolah menengah kan, apa nak malu.. haha..

Kebetulan, dua hari lepas, time lepak2.. member aku petik gitar sambil main lagu ni.. Tangkap lentok la pulok.. Dh lama tak dengar lagu kumpulan ni.. Huhu.. Ok2, aku nak share lagu ni dengan korang ah.. Kalu rasa nak dengar, dengar la.. Tak nak, boleh blah! haha..

Boboy – Episod Cinta Mix Demi Masa

Posted on Mac 17, 2009, in Merapu Post, Video. Bookmark the permalink. 27 Komen.

  1. sebaliktabir

    Lagi lama la best bro… Layaaaaan….🙂

  2. boleh tahan best lagu ni🙂 (xdengar lagi pun sebenarnye)😛

  3. hehe..rean tau lgu ni..rean ske gak dulu..masa tgh admire seseorang zaman sek..hahaha..kelakar pulak ble dgr balik lgu ni n igt kenangan lama🙂

  4. hehe..dua2 pun salah..cuma admire dari jauh je..xda cintan cintun pun..tp mgkn jgk dah jd cinta sejati skang ni😛

    tp kn..mke naqiu masa dulu2 tu ada iras2 mke mr. bs la..tp klu rean silap sori tau🙂

  5. hahaha…
    hahahahahahaha…
    aku xnk komen ape2…

  6. Fuyyo bro.. sedap r lagu ni.. lentok habis

    p/s cuma, mamat kat dalam video tu macam poyo siketlah.. haha

  7. lingelizabeth

    heeee…
    jiwang ek
    xpe xpe
    ada perempuan suker

  8. seyesly… ak pn x pnh dgr lg nie…hahaha x bp lyn band nie dlu..nasyid ok r… tp ok gak r.. bleh thn bgus lgu die but JIWANG hehehe… hidup JIWANG!

  9. Jiwang saudara ni. trm kasih sudi menjenguk blog saya…

  10. Ohh…ini tak lama mana. Kalau nak lagu jiwang yang lama, layan la May ke, Medicine ke, Laksamana ke, Black Rose ke…Nak lagi best layan lagu Eddie Hamid..

    Anyway thanks for stopping by at my blog.

    • Momantai laa.. Ermm, lama tu tak la lama.. time skolah menengah dulu.. Yang dalam video ni, newest version.. Version lama, time naqiu muda dulu le.. hehe..

  11. hahha.. teringat pada kenangan lama.. manalah pergi kumpulan boboy nih.. mesti kacak vakolis dia skang..yeka?

  12. ha3
    cess..
    lyn boboy siot!!
    ha3
    new boyz xde?
    ha3

  13. jiwang la yg best..
    cube tgok klu lelaki nk pikat pempuan..
    mesti gune ayat jiwang kn..
    kadang2 2 sampai gune lagu jiwang pon..huhu
    tp ak suke

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: