Projek Mural Bermula!

Seperti yang aku cakap dulu, aku kene buat mural bertemakan robotic kat sekolah yang aku berpraktikum ni.. Disebabkan kerja yang melampaui batas-batas dan norma kehidupan, maka terpaksa lah aku menangguhkan pembikinan mural tersebut..

Tetapi.. Mulai esok, insyaAllah akan bermulalah ciptaan mural kali ke-2, yang sblm ni aku dah buat kat sekolah lain time SBE (School Based Experiences).. Nak tengok design yang aku wat?

This Mural is Copyright Protected!

This Mural is Copyright Protected!

Huhu.. Mesti korang kata tak lawa kan.. Well, aku wat simple2 sebab aku tak nak susahkan diri aku lar.. Kalu wat yang complicated, maka complicated lah aku nak melukis dan mengkalerkannya nanti.. Huhu.. Dah la dinding untuk mural tu tak rata.. Berbatu-bata coraknya.. Tak simen betol2.. Ceh.. Saje je nak susahkan aku..

Mesti korang terfikir kenapa aku pakai Wall-E? Sepatutnya aku gune model robot LEGO Mindstorm NXT.. Tapi cube korang tengok robot dia, bukan main susah kalau nak lukis.. Kaler tak pe lagi.. Nak pakai ASIMO, macam tak best je.. Hehe..

Ni dia robot Lego Mindstorm.. Boleh lukis kat dinding?

Ni dia robot Lego Mindstorm.. Boleh lukis kat dinding?

Kepada pencipta Wall-E dan LEGO, harap maaf ya kalau aku guna hak milik cipta korang tanpa kebenaran.. Hehe.. Takpe la kan.. Free Promotion la kiranya ni.. Hehe..

Posted on April 21, 2009, in Khas, Pendidik @ Pendidikan. Bookmark the permalink. 11 Komen.

  1. Ok la tuh….! (Siti Saida kata) hehehhe

  2. Salam perkenalan,

    Teringat masa Form 1 di sekolah all-girls, ada cikgu praktikum lelaki datang mengajar. Hari ketiga masuk kelas, dia dah dapat surat cinta dari student, yang diselitkan dalam buku nota hehehe🙂

  3. arghhh…
    tipula ko khai…
    aku xcaye ko blh wat mural cam gitu…
    hahaha…

  4. wah wah wah
    bgus nie cikgu khai
    bizu sekali ya…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: