Selangor vs Kelantan

UPDATE: Selangor menang dengan penalti 4-2 setelah seri 1-1 dengan kelantan.. Selangor menjadi juara kali ke-5 piala FA.. YES!!

———————————————————

Selangor vs Kelantan..

VS

Sape menang agak2? Dua-dua MERAH menyala nih..

Huhu.. Kat sekolah aku, majoriti guru-guru kat sana semua orang kelate.. So, confirm ah mereka akan sokong Kelantan untuk menang Piala FA esok (25 April 2009) kat Bukit Jalil.. Aku sorang je penyokong Selangor.. Huhu..

Tapi NO WAY MAN! Selangor dh juara EMPAT kali tau! Dan esok akan jadi yang kelima.. Setakat Khalid dan Indra, small matter la bg Safie Sali dengan Amri.. Haha..

Kalau la Selangor menang, confirm aku pergi sekolah Isnin ni, kibar-kibar bendera Selangor.. Hehe..

Go Go SELANGOR! Jangan kasi malu orang Selangor nih.. Kalau kalah, malu aku tulis entri macam ni.. Haha..

P/S: Buat orang Kelantan, jangan marah aa.. Ini dikatakan SEMANGAT..

Posted on April 24, 2009, in Arena Sukan. Bookmark the permalink. 16 Komen.

  1. hahaha.. ala,kalau kalah pn tak kisah la. adat permainan la tu🙂

    erm,saya sedih sbb Kedah dah tak menyinar tahun ni😦

  2. aku xkesah sape yg pegi final…
    yg penting aku nk tgk satu permainan bola sepak yg bermutu…
    bkn melihat penyokong gile yg suke bergadoh…
    penyokong kelantan patut lebih berdisiplin…
    xde ape yg nk dbanggakan dengan membuat hal di stadium…

  3. Selangor 3 – 1 Kelantan

  4. selangor menang……..

  5. tak kisah pun sape menang sape kalah..hehehehe

  6. yES!!!!
    NeGErI KELahiran Ku meNang….
    waLLawEh!!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: