Handphone Hilang!

Kepada semua kengkawan, handphone aku sudah hilang.. kat One Utama, Damansara pada hari ini, 25 April 2009 jam 2.30 petang kat toilet.. Isk3..

Tapi aku dah pergi Maxis Centre, dan aku dah dapat balik no phone aku yang 012 tu.. Walaupun dapat sekali dengan kredit yang aku baru topup semalam, tapi aku tak dapat retrieved balik no phone korang sume..

So kengkawan, plizzz la SMS aku no phone korang untuk aku simpan ek.. Kalau korang call atau SMS, aku tanya sapa ni?, korang jangan marah tau..


Isk3.. Sayang betul Motorola L7 yang aku dh pakai sejak 2005 lagi.. Sayang-sayang.. Aku doakan agar si pencurik tu disumpah menjadi lesung batu!

P/S: Aku tak tau nape aku tak dapat masuk YM dua hari ni.. Padahal internet laju.. Musykil aku.. Kene virus ke atau YM mmg problem??

Posted on April 25, 2009, in Khas, Pengarang. Bookmark the permalink. 13 Komen.

  1. Tkziah… sumpah jadi t.up la, boleh gunakan dia balik. hehe t.up yang bayk2 skit… 100 ke.. 200 ke.

    pe2 pun, jadikan ia pengajaran ye. jaga hset yang baru ni.

  2. adoi
    g mano bisa ilang dong..
    isyh isyh isyh
    nak tgk handpone baru
    hikhik

  3. haHa…
    xPer La…
    kaTer g pRaktiKum seSAMe…
    xDe nK riNDu2 dH eH….
    heHEhe….
    tuRut berSimPati aTas keHiLaNgan iTu…..
    cHeWahhh
    ikHLas ni taU….=)

    • Hehe.. Nsb baik la brpraktikum sama2.. hehe.. Erm, tu la.. aku pun simpati pada diri ku ini.. Haha.. Nasib baik xpakai jurus yang naruto slalu gune kat pencuri tu.. haha..

  4. Eh,handphone hilang?? tercicir ke apa? nnt saya sms awk ye.. tggu dkt2 birthday saya nnt.kwang3.skrg nk sms+call sesiapa pn tak boleh. huuu..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: