Kemas Kini Kilat – 21/05

hit tertinggi

Salam sejahtera kepada semua pengunjung biliksebelah.wp. Terima kasih kerana terus mengunjung ke blog ni. Hari ni aku tak de ape nak tulis cuma nak ucapkan terima kasih kepada pengunjung-pengunjung yang terus melawat blog kami ni. Alhamdulillah dalam tempoh seminggu, dua kali hit harian biliksebelah.wp dipecahkan. Walaupun tidak mencecah 4 angka, namun pada aku hit tersebut sudah cukup menggambarkan ramai yang masuk ke blog ni. ^_^ Terima kasih aku ucapkan kepada pengunjung-pengunjung dan pengkomen-pengkomen yang masuk ke blog ni.

Aku memohon maaf kerana tak dapat nak tulis entri baru dalam masa terdekat ni, sebab sedang sibuk mengulangkaji untuk peperiksaan akhir semester. Khairuddin juga agak sibuk dengan praktikum beliau, jadi mungkin tiada apa-apa entri baru buat seminggu dua ni. Namun pesanan aku kepada anda, anda dan anda semua jangan tinggalkan blog ini, teruskan mengunjung dan memberi komen kerana kami sentiasa membalas komen-komen anda ^_^

***sekian***

About avataraang

happy go lucky person baru je nak menjinak2kan diri dlm bidang blog memblog

Posted on Mei 21, 2009, in Pengarang, Semasa. Bookmark the permalink. 11 Komen.

  1. Selamat menduduki peperiksaan.. hehe..

  2. Maaf kepada bro Avataraang kerana komen2 disini semuanya lari tajuk.. hehe.. Jangan marah aa.. Kami cuma memeriahkan keadaan.. hehe..

    Eh, wat la post baru hari minggu ni.. Cnthnya, plan cuti ni ke.. Kot2 nk pegi memancing ke, ape ke.. ada kenduri ke.. nak bersunat ke.. hehe..

  3. sebaliktabir

    hehehe…exam ye….selamat… tu yang hits tu !😀

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: