Awas! Kepada Semua Bloggers dan Pengunjung!

PERHATIAN KEPADA PENGUNJUNG BLOG INI!

Salam kepada Pengunjung Bilik Sebelah..

Baru2 ini, ada la seseorang pengunjung yang tak bermoral (dan pengecut) yang telah memberikan komen yang tidak beberapa matang termasuk beberapa perkataan mencarut dan bunuh!

Siapakah lelaki ini? Dia menggunakan 3 nama yang berbeza iaitu FAHMI, BATMAN dan juga menggunakan nama aku, KHAIRUDDIN!

Dia telah cuba mengutuk beberapa pengunjung yang lain, dan tak ketinggalan kedua2 admin blog ini.. Itu kami tak kisah lah nak kutuk kami.. Tapi dia telah menggunakan nama aku, KHAIRUDDIN dan memberi komen mengutuk orang lain terutama dalam entri KPLSM 2009..

Itu sudah jatuh FITNAH dan aku tak akan memaafkan si jalang ni.. Dia ingat aku tak tahu yang aku boleh trace IP ADDRESS dia.. Haha.. Dia ialah orang KAJANG, dan menggunakan email affaradis@gmail.com… Kepada sesiapa yang nak hacking budak ni punya komputer, aku bagi IP Address dia iaitu: 203.82.79.101, 203.82.79.103 dan 203.82.79.104..

Dibawah ini, mungkin gambar beliau.. Gambar seorang pengecut dan gila!

-Tiada Gambar Sudah-

P/S: Kalau berani, mari la bersemuka dengan aku! Kalau nak tau aku brani tak brani..!

Yang lain rilex ek.. Tak ada ape2 yang perlu ditakutkan.. Budak ni kecut sebenarnya..

Posted on Julai 5, 2009, in Khas. Bookmark the permalink. 67 Komen.

  1. wow..kena samak lepas baca entri ni🙂

  2. saya ada baca komen yg diberi..mmg kurang ajar..x beradab langsung,pengecut..dan sewaktu dgnnya…jeles kot blog nie dpt sambutan

  3. lingelizabeth

    sabo sabo khai..
    dia nk tumpang populariti tuh

  4. wah..bleh trace ye org tu..jahatnya dia..apa la masalah dia tu agaknya..

  5. apsal kau tak paste sket komen² yang berkaitan…?

    dan apa tujuan dia nak buat kacau kat blog korang ni eh?

  6. agaknya mentalnya tak berapa nk sehat… dapat cekup je anto g tanjung rambutan… leyh batman jumpa geng2 dia.. wakaka

  7. hehe..betul3..rean mmg kat KL..hehe..xbleh nak tipu la ye klu mcm 2..padan mke batman tu..hehehe🙂

  8. hehe..betul sgt2 mr. bs..agak2 mr. bs apa masalah batman tu ye..rean igt dia kwn maktab mr. bs..rpenya xda kena mengena ngan mr bs pun🙂

  9. hoh? apa sudah jadi ni? baru sebulan dua saya tak jenguk internet.. huu..

  10. ish…terasa takoot pula…

  11. betul3..dia mmg xpatut wat mcm 2..klu ada masalah pun settle la dpn2..jgn burukkan nama baik org lain..nasib bek dia xmuncul lg..

    hehe..akak ixora dah kembali..lama akak xon9..hehe..rindu kat akak🙂

  12. Din, berani dia guna nama batman, kan? huhu..

    Blacklist kan ja IP dia, biar dia takleh nak komen dah kat sini, hehe =D

  13. orang begitu memang beruk.

  14. la..mr. bs jeles ker rean rindu akak ixora..hehehehehe…😀

  15. tu dia aih…. hehehe

      • Salamun’alaik.. Maaf mencelah di blog ini tanpa jemputan.. Ya, dari naluri manusia biasa, memang antum; tuan punya blog biliksebelah ini berasa wajar untuk melahirkan rasa amarah dari jiwamu itu akibat fitnah g dilemparkan..

        Namun sebaiknya sebagai hamba Allah yang lemah (yang menyedari bahawa kita ini adalah hamba-NYA) adalah wajar memberi teguran berlandaskan lunas-lunas Islam..

        Di dalam hadith riwayat Muslim daripada Huzaifah bin Al Yaman radiallahu anhu, Rasulullah Sallallahu ‘Alaihi Wasallam bersabda;

        “Tidak masuk syurga orang yang suka mengacum (menyebar fitnah).”

        juga dari riwayat Al Bukhari dan Muslim daripada Abu Hurairah radiallahu anhu’ Rasulullah Sallallahu ‘Alaihi Wasallam bersabda;

        “Mencarut adalah sejenis sikap kasar. Manakala sikap kasar balasannya adalah neraka.”

        Dan ana ingin berpesan kepada tuan punya blog ini agar tukarlah gambar khinzir di atas dan cukuplah hanya dengan berpesan kepada si pesikap kasar tersebut dengan berpesan dengan lunas-lunas Islam. Jika dia mengingkarinya, ulangilah ia dgn lunas tersebut berulang-ulang. Dan pesan kepadanya bahwa dia telah diberi peringatan dan jika dia menolak peringatan itu maka itu adala perkara yang dia perlu jawab di Padang Masyar nanti..

        Mudah-mudahan dia berubah fikiran dengan memilih jalan yang dikasih Allah..

        Wassalam..

        Wallahua’lam..

        Jemput ziarah http://qhazanah.wordpress.com

  16. hehe..aduh..jgn wat gosip kat sini la mr. bs..malu la rean….
    hehehe..lpe nak tya..mrs. bs pe kaba..da lama xjmpa mrs. bs yg comel n ske senyum tu🙂

  17. aik..pendeknye jwpn mr. bs..hehehehe..malu ye..bak kata avatar..tersipu2 nak jwb..hehehehe😉

  18. Salamun’alaik.. Syabas & tahniah kepada tuanpunya biliksebelah kerana membuat tindakan dengan pantas.. Semoga Allah juga dgn pantasnya menurunkan kurniaan dan bantuan-NYA pada bila-bila masa buat antum, ygmana dengan attitude antum juga sebegitu.. InsyaAllah..

    Wassalam..

    Jemput ke : http://qhazanah.wordpress.com

  19. bagusnye bile ada yang menasihati cara islam.. sjuk hati dengar. kepada bilik sebelah banykkan bersabar. semoga tiada ape yang berlaku.

    jemput ke: 🙂

  20. avatar disini besar..nampak muka sorang2..haha

  21. Ana sahabatnya Ustaz Zamri Tv9 a.k.a Ustaz M.A.N.T.O.P..

    Kami sdg perkembangkan ruang niaga Qhazanah buat teman seperjuangan yg berminat.. tambahan pula ramadhan dah dekat.. jemputlah teman-teman yg sudi yea..

    jemput ziarah http://qhazanah.wordpress.com

    (terima kasih tuanpunya biliksebelah dapat tumpang promo.. murah rezeki anta..🙂 )

  22. ini menunjukkan bs memang meletup. sampai ada yang dengki. syabas..

  1. Pingback: Tahniah…Teruskan ber’guru’ « BS: Bilik Sebelah

  2. Pingback: BATMAN Datang Lagi.. « BS: Bilik Sebelah

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: