Kereta Remote Control

Aku dah beli Remote Control (RC) car.. Atau Kereta Kawalan Jauh.. Lawa?

Kereta Subaru Impreza STi 2004, digunakan oleh Petter Solberg (5) semasa Rally Monte Carlo 2005.. Jenis QD je (Quick Drive), Skala 1:10, Kelajuan 25 kmh, Frekuensi 27mhz, dan original design dilesenkan oleh Subaru..

Aku beli melalui mudah.. Harga? Check sendiri.. Tapi nasib baik la dapat tawar.. Hehe.. Student Price..

Sapa nak lawan dengan aku,jom la.. kita main same2.. hehe.. Tapi kalau lawan dengan yang pakai nitro, kalah la.. haha..

P/S: Biar kawal kereta kawalan jauh, jangan jadi manusia kawalan jauh.. Faham? Tak faham sudah!

Posted on Julai 17, 2009, in Khas, Minda dan Permainan, Pengarang. Bookmark the permalink. 23 Komen.

  1. Bila mahu beli subaru sendiri bro?

  2. Din, bukan dulu hang pernah beli ka subaru impreza ni kat downtown?

  3. wah,beli keta control plak.. fuyoo.. lawa. 😀

    p/s – mana secret recipe yg sy request dulu ni?da expired bsday sy tp hadiah xdpt2 lg =p

  4. pernah mengimpikan dulu… tapi sekarang dah tak agi… hehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: