Alt+F4

Masuk kali ni, dah lebih 10 kali aku masuk blog untuk tulis entri baru.. tapi akhirnya, aku tekan butang “X” jugak kat atas nu.. sebabnya?

  • Aku dah tak ada idea.
  • Aku dah malas dah nak tulis dan taip.
  • Aku jemu dah berblog ni.
  • Aku bosan je bace blog orang lain (same story je!).
  • Aku rasa macam tak best je.
  • Aku rasa aku tak rasa pape pun ble tgk blog ni.

Ape pun, buat pengetahuan korang, aku pasti akan masuk blog ni kurang lebih 2 kali sehari. Tapi, aku dah jarang dah nak baca komen, atau balas komen.. Sikit2 tu ada la.

Kalau ikut hati, macam nak delete je blog ni. Tapi, tak boleh.. Sayang aku masih ada untuk blog ni. Dan ni bukan blog aku sorang, bukan bilik aku sorang. Ni bilik aku dengan avatar aang. Kan bro?

Mungkin aku dah rasa sampai sini saja perjuangan aku dalam berblog. Biarlah avatar aang saja yang meneruskan perjuangan ini.. Keep on go, bro..

Tengok lah, kalau aku tiba2 ada cerita yang nak aku kongsi.. Aku akan update lagi.. Tapi maybe lambat lagi kot.. Kot la..

Posted on Julai 26, 2009, in Merapu Post, Pengarang. Bookmark the permalink. 28 Komen.

  1. bro..cbe tgk tab pengguna& penggarang kat papan pemuka sejagat🙂

  2. hehe..zahra nak jd author no 3 ye..bgsla cam 2..hehe

  3. hehe..kena wat bilik lain tuk zahra..xleh campur ngan avatar n mr. bs..bahaya..hehe..🙂

  4. hehe..xsabar nak tggu post dari zahra plak

  5. sabar2..2 hari nie wifi kat asrama rosak,sbb tue x ley on9..

  6. ish..ssh btul gne wifi kat asrama…dpt jer elaun saya akan gne beruk band..huhu

  7. hehehe..rean xpandai nak menulis ni..takut ntah pa pe je yg kuar nnt..ala..gmbr rean dikelabukan la..tu sbb jd cam 2..hehehe🙂

  8. huhu..zahra ni..kesitu plak dia..xdala sampai bleh jd pengarang novel..pengarang cerpen pendek tu bleh la agaknya..hehe🙂

  9. hehehe…nak rean cbe ke..bleh juga kot…hehe..tp kena ada org ajar ;P

  10. hehe..xda sape nak ajar rean ker..majuk la cam ni..hehehe..gurau jek..hehe..zahra nyanyi lgu wonderpet ye..ape yg penting..kerjasama😀

  11. kenapa saya rasa saya sedang alami sindrom yg sama macam kt atas? saya pn hari2 jenguk blog saya.. tapi takde mood nk reply komen. nk taip entri pn cam malas.. jenguk blog org lg laa saya malas. sampaikan saya taktau blog ni da ada ‘roommate’ baru. haha

    • biasa la..perasan 2 datang n pergi..kadang2 kite excited sgt, tp kadang2 kite muak tengok benda 2🙂 2 la pasal, nmpk jugak ixora on YM tp xde pun masuk sni🙂 hehehehe

      • on YM pn da jarang skang ni.. bosan da nk msk. kalo nmpk tgh on9 tu, kadang2 saya kt emel sbenarnya. da malas gile nk msk ym smpi kwn tnya mn hilang.. hahaha

        p.s – sbb utama tak ym ialah sbb blm dpt keja. ahaha.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: