bila zahra mula bercerita

100_4796

ting tong2…assalamualaikum,saya roomate baru bilik sebelah merangkap author no 3..

setelah keletihan bermain futsal disiang hari,golek2 dkt lantai maka dtglah idea bagai mencurah2 ke ladang gandum untuk saya terbitkan entri pertama nie…ish,panjang sangat ler pulak mukadimah..ok2,straight to da point…meh saya nak bercerita sikit psl diri saya..alang2 dah terbaca,baca ler smpai habis..

urm,nama saya sama seperti nama puteri kesayangan Rasulullah S.A.W..tp cukuplah sekadar dipanggil zahra yang membawa maksud bunga.Lagipon saya mmg ska bunga,so panggil ler saya zahra..saya dilahirkan pada 22 Julai 1991 dan berasal dari utara,Sungai Petani(SP),Kedah..x der apa2 special sgt psl SP nie cme kat sana ada tmpat yang ala2 Sunway Lagoon tp berkali2 ganda lebih kecil..nama tempat tue The Carnival..

Saya nie anak sulung dri 5 orang adik beradik.menjadi anak sulung bukan bermaksud saya boleh senang2 buli adik2 saya,tetapi saya membawa satu amanat dri kedua ibu bapa saya untuk menjadi contoh terbaik utk adik2..oleh itu,sampai saja di IPT KL nie ,saya sudah menanam azam untuk belajar bersungguh2 dan mencapai cita2 saya dri kecil..huhu,berkobar2 semangat ..chaiyok2.

mendapat pendidikan yang tersangat awal di Tadika Abim,SP.lepas tue saya bersekolah di SK Sungai Petani.Selepas itu saya meneruskan pengajian ke peringkat menengah di SMK Convent Father Barre dan semasa tingkatan 4,saya berpindah ke MRSM Merbok…sekarang plak?urm….kat mana ek? hehe,IPT KL ler..

urm,x der apa2 yg special anda boleh harapkan pada saya cuma apa yang saya nak katakan ialah doakan saya berjaya jadi cikgu yer..cita2 dari kecil tue..amin..

Posted on Julai 27, 2009, in Pengarang. Bookmark the permalink. 16 Komen.

  1. ala dik..silap almari tulis entri ni..hehehe..nnt avatar pindahkan kat almari yg btl🙂

  2. xpe la.. ok la tu bro… hehe.. nanti copy paste je kat almari lain.. haha..

    Hurm, zahra main futsal??? wahh… hehehe.. (diri sendir tak main pon).. kagum2..

  3. info yang sangat bagus, kritis dan membangun….. trim’s

  4. zahra..letak gmbr sekali kat tab author #3 zahra kat tepi 2..

  5. hehe..nice starting my sis..hehe..ble plak zahra jd adik akak..hehe..keep it up k😀

  6. ur welcome my dear🙂

  7. perempuan melayu yang sangat maju pemikirannya, salam kenal dari kami pemuda melayu asal Indonesia..kami juga lagi mengejar cita2 di england karena dapat beasiswa dari negara..sudah ada tawaran dari petronaspun negara malaysia saya kelahiran 1990 di Pulau Batam..he he tak kedip mate liat photo cik zahra

  8. hehe…jangan terpikat yer…saya single tp x available..huhu

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: