Apa punya tur..

Mana AvatarAang? Mana Zahra?

Ucapan Ramadhan tak da, Ucapan Raya tak da.. Ucapan Merdeka tak da, Ucapan Nuzul Quran tak ada.. aduhai aduhai..

Kalau kat ofis swasta ni, boleh kene fired.. hehe.. Donald Trump pon boleh pening kalau blog dia tak update tau!

Aku lain la, masa kurang… Siang pg skolah, malam wat kojo.. lesson plan.. tarawih lagi ha..

Korang tipu ah kalau korang kata korang wat assignment hari2.. dh 5 tahun aku blajar.. aku tau la.. hehe..

Cepat, lapor diri sekarang! wat entri baru! ehey…

ehey.. apa punya tur..

Posted on September 10, 2009, in Pengarang. Bookmark the permalink. 13 Komen.

  1. ibnuahmadalkurauwi

    Salam ziarah dan salam Ramadan.

  2. alamak,bos daa marah ar..

  3. haha..dah wat2 bos..komen2 ya..hihi

  4. hahaha.. musim exam mungkin?

  5. btul ar manyak assingment..7 assingment kna wat sbolom cuti aritue…so mmg sgt2 busy..skang nie dah banyak yg dah hantar..so ada laa masa skit

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: