Kau dah tua dah wei!

Entri ringkas, tapi harapnya penuh bermakna buat tuan empunya diri tuh..

Kepada Avatar Aang,

Kami En.Bilik Sebelah dan Cik Zahra serta semua pengujung ingin mengucapkan SELAMAT HARI JADI

Kami doakan moga kamu:

  • Panjang umur
  • Murah Rezeki
  • Makin kaya (boleh belanja)
  • Makin kacak
  • Makin hensem
  • Makin lawa
  • Makin ramai awex (hehe)
  • Makin bijak
  • Cemerlang dalam pelajaran
  • Bahagia kehidupan
  • Hidup didunia dengan penuh kelengkapan
  • Hidup diakhirat dengan penuh bekalan
  • Selamat Hari Raya… (eh… )

Disini, aku selitkan video buat tatapan besday boy..

Actually, aku ingat besday ko minggu depan, sehari sblm raya.. tapi tgk facebook, dia kata besday ko hari ni… sorry.. hehe..

Posted on September 11, 2009, in Khas, Pengarang, Semasa. Bookmark the permalink. 27 Komen.

  1. Haji Bakhil = Avatar Aang

    Cikgu Murni = Rean

    Cikgu Besar = Zahra

    Hahaha…

  2. thankz bro..panjang 2 bro doakan pada ak..tengkiu2..🙂

  3. Selamat hari lahir ya Avatar. maaf saya tak perasan besday kamu..
    semoga murah rezeki hendaknya. amin

  4. happy birthday kepada incik avatar aang..

  5. yup2..heppy besday abg avatar..kak rean dah bgtau saya aritue..hehe..
    smoga panjang umur dan murah rezeki..

  6. hehe..sori2 sume..lmbt tinggalkan jejak..masa entri ni di wat rean bermalam kat iptkl yg wireless nye xdpt masuk blog n segala mcm bnda yg melekakan..hahaha..

    @avatar aang : hepi birthday..semoga pnjg umur n dimurahkan rezeki ye😀
    @mr bs: nape doakan avatar byk awex..sedih la rean cam ni..sob2😦
    @zahra : hehehe..akak ingt adik yg wat entri ni..sbb tu akak g tau adik..rpenya mr. bs lg cepat🙂

  7. kak,rean..wireless problem kat sni..sbb tue x sempat nak wat entri psl besday avatar…

    MR.BS…hensem gambar kat ats tue..

    Avatar…kak rean dan saya slalu b’hubung..haha..sbb tue tau

  8. hehehe..akak tau dik..kwn2 abg avatar selalu ckp cam 2 gak..ble akak sendiri kat tempat adik..bru akak tau keadaannya..hehe..adik duk blok mana ek..sori akak xsempat nak msg adik n jumpa adik masa kat iptkl semalam🙂

  9. hahaha..apa la mr. bs ni..xkan la rean nak tdo bilik avatar plak..ish3…🙂
    sori zahra..bukan akak xnak jmpa..tp akak ni pendatang haram..akak xkemana pun duk dalam bilik je..sowie ye dik..
    hehehe..mr. bs la tetapkan..rean ikut je😛

  10. la..adik duk blok E ye..akak pun kat blok E gak…tingkat 3…xda rezeki plak nak jmpa..xpela..len kali kita leh jmpa ye🙂

  11. kak rean,bilik saya aras 3 gak..hehe..bilik sapa kak rean tinggal..

  12. hehe…bilik sape ye..nnt klu adik ym akak g tau ye..akak ni da la pendatang haram..nak bocorkan rahsia bilik yg akak tumpang plak..hehe..nyesal plak xmsg adik mlm tu..klu x bleh borak2..adik blik no berapa ye?..hehe🙂

  13. 23…sebelah tandas..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: