Terakhir Kali..

Assalamualaikum..

Terlalu lama rasanya sudah tak menulis kat blog ni. Mungkin ini adalah saat2 terakhir aku menulis entri, sebab lepas ni tak tahu la aku akan berada di mana..

Tanggal 25 hb November 2009, Rabu, pukul 12.30 pagi, secara rasminya aku telah menghabiskan pelajaran ku di IPGM Kampus Pendidikan Teknik.. Setelah 5 tahun setengah aku berjuang untuk sekeping ijazah, akhirnya aku sudah tamat peperangan ini.. Hehe..

Tapi bila nak tinggalkan rakan2, jadi sedih pulak.. Rasa sayang pada “maktab” tibe2 je ada.. hehe.. Ape pun, akan aku cuba bawak kenangan ni sampai bila2..

Surat lantikan guru DC41 sudah aku dapat, tinggal sekarang, kemanakah aku akan ditempatkan? Aku tak kisah ke mana pun, aku tak kisah walau ke Sabah atau Sarawak.. Sebab sekarang aku percaya yang ALLAH bagi apa yang terbaik untuk aku.. Memang dulu aku berharap sangat dapat Selangor, tapi sekarang aku berserah je..

Harapan aku, walau kat mana pun aku posting, yang penting aku dapat sekolah yang mempunyai rakan guru yang sekepala.. walaupun berbeza umur.. tu yang penting.. Ape pun, aku akan bgtau aku posting mana nanti k..

Erm, akhir kata, SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA kepada semua terutama kepada Arip, Zahra, Rean, Ixora, dan kawan blogger lain, dan kepada adik2 ku, Arip dan Zahra, Selamat Berjuang dan Selamat Berjaya ok..

Posted on November 27, 2009, in Khas, Pengarang. Bookmark the permalink. 13 Komen.

  1. Kepada Avatar Aang dan junior2 IPGM yang kenal aku, aku mintak maaf banyak2 kalau2 aku ada wat salah ke ape ke.. Mintak halal ape2 yang aku terambik.. Ok? Harap jumpa lagi..

  2. woh, best la lepas ni dah betul2 jadik cikgu.

    dulu, kak nana sgt teringin jadi cikgu.
    tapi, takde rezeki.

  3. sob2..rasa sedih baca entri ni..mr. bs jgn la terus tgglkan bs ye..nnt rean rindu entri dari mr. bs..selamat hari raya aidiladha jgk utk mr. bs,avatar n adik zahra =)

  4. bro..entri g menyentuh kalbu..jgn la tinggalka terus ye blog ni..sekali2 jenguk la kalau ade kesempatan..kerja jgn dijadikan alasan untuk xmelawat kesini..lgpun name bro ttp terpahat sebagai Author #1..aku maafkan segala salah silap bro..aku mintak maaf kalau ade terlebih or terkurang..selamat hari raya n selamat bertugas ye bro..

  5. Mr BS..nnti bila dah jd cikgu,jgn ler lpe post entry psl suasana bekerja yer…wlaupon anda sudah bekerja,blog ini masih dibawah pimpinan anda…

    chaiyok Mr BS…semoga menjadi guru yang berdedikasi…

    kpd Kak Rean,Avatarang dan Mr BS,selamat hari raya saya ucapkan…semoga lepas raya nie semua dah tambah berat badan sbb makan daging setiap hari

    (cbe utk membuang feel sedih..hehe)

  6. selmat berjuang khai
    thnks ya

  7. cikgu suka main blog.. hari hari cikgu update blog.. ehehe

  8. weh aku student IPIK ar, anyway, asal ko hbs dulu dari aku ek. Ko kire OUM ke ape..aku PISMP semester 6..;) lagi setahun lagi doh duduk kat IPT..huargh.
    asal ko teruja ke nak g sabah sarawak. tak biasa doh..da biasa duk kl..agak kalau kene campak kat sabah sarawak, teriak gak aku. anyway moga berjaya beb. cayok…

    http://neorul87.blogspot.com

  9. isk..isk…sob…sob…lap air mata….
    Apapun Selamat Maju Jaya !🙂

  10. selamat berjuang cikgu…hehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: