Mula dari atas..atau dari bawah..mana yang best?

Aku mintak maaf..rasa tangan gatal nak update blog ni..tapi tak tau nak tulis apa atau nak mula dari cerita yang mana..aku cuba organise semula cerita-cerita aku tu dan cuba buat entri yang terbaik untuk pembaca..hehe..

p/s: yes..ter’update’ jugak blog ni..hehehe ^_^

About avataraang

happy go lucky person baru je nak menjinak2kan diri dlm bidang blog memblog

Posted on Februari 3, 2010, in Merapu Post. Bookmark the permalink. 7 Komen.

  1. catchy giler tajuk kamu nie eh😛

  2. ewah! gua suka cara gini. sama cam cara gua tarik minat org nak baca~ hehe. oh ya..salam kenal- org baru bula nak lawat2 kawasan! haha

  1. Pingback: Alhamdulillah…tahniah « BS: Bilik Sebelah

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: