aku bau hujan..

Guruh berdentum 2 3 kali dah kat luar..harap2 malam ni hujan lebat2..tapi sebelum tido nak kena siapkan keje dl..esok ade 2 3 presentation..cepat siapkan keje avataraang, jangan nak menaip je..

SURPP..men’sipping‘ teh kat sebelah lengan kiri sambil berfikir..^_^

Tapi nak wat power point presentation kena taip jugakkan ^_^..oooh..aku terlupe, esok presentation gne transparency jah..dah avataraang cepat amik marker pen tulis cepat2..avataraang wat bahan, esok kawan-kawan tolong present..^_^ terbaek dari ladang..

‘hujan makin dekat, bau makin kuat, guruh makin cepat’

***sekian***

About avataraang

happy go lucky person baru je nak menjinak2kan diri dlm bidang blog memblog

Posted on Februari 9, 2010, in Merapu Post, Pengarang, Semasa. Bookmark the permalink. 9 Komen.

  1. bila kamu mentioned pasal ppt guna transparency tu, teringat balik zaman masa sekolah dulu… :p semangat gila nak guna marker pen wana wani.. hehe.🙂 serious rindu. x sabar balik miri and lawat sekolah bulan 4 nie ;P

  2. @ nono fara : hehehe..bakal cgu mestila kena belajar wat ppt pakai transparency..nape fara nak lawat sek bulan 4 ni?..

  3. hehehe…cgu jgn la tulis senget2…cian budak2 tu nnt..hehehe🙂

  4. hahaha…bleh caye ke cgu tu xsenget😛

  5. Aku pernah bau hujan bro.. serius menenangkan.. best!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: