Meningkat sendiri tanpa sebarang klik

Cuba tengok ape yang terjadi pada statik blog di atas. Untuk pengetahuan semua blog ni dah lama sangat tak da entri baru sehingga la entri ni dapat dihasilkan. Namun entri statik@entri yang sudah sedia ada menyebabkna blog hit meningkat walaupun aku dah tak klik blog ni untuk 5 6  minggu. Puncanya carian yang telah dibuat pengunujung terhadap satu kata kunci yang keramat pada masa itu adalah Kursus Perguruan Lepasan SPM (KPLSPM). Carian ni adalah untuk pelajar-peljara lepasan SPM yang mahu menyemak adakah mereka layak memasuki kursus yang Kementerian Pendidikan Malaysia tawarkan. Namun, sebagai author#2 aku menyusun 10 jari, kerana thread tu memang ada dalam biliksebelah.wp. Namun thread itu hanyalah untuk KPLSPM tahun lepas, lagipun kami tiada kuasa menetukan kelayakan untuk kemasukan ke dalam kursus ini. Kami hanya menyediakan info untuk kursus KPLSPM tahun lepas. Jadi kalau mahu kepastian, semak la di laman sesawang yang diakui dan sah. Sekali lagi, kami memohon maaf kerana kami hanya memberi info tidak temuduga. Akhir kata dari kami.semoga maju jaya dengan temuduga atau selamat berjaya bagi kata mudahnya dari kami Biliksebelah.wp

p/s: teringat perkara yang berlaku 4 tahu lepas, menanti dengan penuh kesabaran untuk permohonan ni ^_^

About avataraang

happy go lucky person baru je nak menjinak2kan diri dlm bidang blog memblog

Posted on April 23, 2010, in Semasa, Tag. Bookmark the permalink. 4 Komen.

  1. This is mr.bs speaking…

    how wau you Avatar dan Zahra..?? Nice??

    Oi2.. ape ni, kantoi dh lama tak bukak blog… alahai, masing2 dh sibuk sekarang… Update la.. cite ape2.. kat Jhr ni, aku duk kawasan pedalaman.. internet harap ada kat skolah jer.. so, fhm2 la..

    Ape pun, aku rindukan kehidupan kat maktab.. *dulu tak sabar nk kuar, dh kuar, rindu**

    • boss..sori la..rasa nak menulis, tapi bile nak start je xtau nak tulis ape..hehe..insyallah akan cube update, zahra xblh nak update sbb wireless maktab blok wordpress katanye..aku pun xtau..hehe

  2. tak bukak blog pun traffik masih steady tu…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: