Hidup Segan Mati Tak Mahu

Haish..lama betul tak menulis dan mengupdate blog ni. Aku bukan tak nak update tapi… Ntah la, banyak sangat tugas-tugas yang nak kena buat.  Sebenarnya aku masih tak lupa pada blog ni. Hari -hari mesti klik, tap sekadar klik je la. Aku tak nak blog kesayangan ‘kami’ ni mati dulu. Biar la ianya terus hidup walau pun sebenarnya blog ni dah mati ^_^ yang masih sudi melawat terima kasih aku ucapkan. Blog yang dah mencecah usia 3 thaun ni kian ditinggalkan. Dah tak de isu-isu hangta yang dibualkan kat sini. Aku rasa sedih juga, tapi nak buat macam mana. Hari ni cuma tulisan picisan je, tak de isi yang mantap untuk diceritakan.

Tapi tak pe la, aku kupas sikit pasal tajuk.Hidup segan mati tak mahu. Biasa mak aku cakap peribahasa ni pada pokok-pokok je, tapi tak sangka hari ni boleh buat tajuk kat blog biliksebelah.wp sekaligus merujuk blog yang ‘hidup segan mati tak mahu ni’.

Haish..tak pe, aku cuba rajinkan diri (ayat dari berbulan-bulan @ bertahun-tahun dulu lagi akau guna) untuk terus menulis. Apa-apa pun, aku nak congrat penyokong dan pasukan Spain kerna berjaya menjuarai piala dunia 2010. Mungkin tu je isu semasa yang boleh aku masukkan buat masa ni.

***sekian***

TERIMA KASIH DAUN KELADI, LAIN KALI BACA LAGI ^_^

About avataraang

happy go lucky person baru je nak menjinak2kan diri dlm bidang blog memblog

Posted on Julai 13, 2010, in Arena Sukan, Merapu Post, Pengarang. Bookmark the permalink. 9 Komen.

  1. Salam.. Bro, tahniah kerana masih mengingati blog ni.. jgn jadi mcm aku, dh lupe dah.. ulang tahun blog ni yang ke 3 pon kita tak ingat kan? hehehe..

    tapi xpe, masing2 dah ada tugas masing2.. dulu kita mmg semangat nak menulis.. tapi xpe, kita cube kembalikan blog ni kepada dulu.. tunggu lah kalau line internet sampai ke rumah sewa, blh la aku karang banyak skit.. cuma skrg ssh la.. nak gne internet pon curi2 time skolah.. yela, kita keje… tak leh main internet lama2.. hehe..

    ok bro.. aku ucapkan smoga grad dengan berjayanya dan menjadi guru yang cemerlang.. ape2hal contact la aku skali skala.. x gne hp gne fb.. hehe.. kepada adik zahra dan jge rean, kalau jenjalan tu, jgn lupe kat kitaorang.. hehe.. wah, pnjg pulak komennye..

  2. rean xpenah lupekan mr. bs…di sinila rean kenal mr. bs,ixora n zahra…syg sgt kat blog ni..tp sebab kekangan masa n sbb2 lain..blog ni da lama ditinggalkan..rean doakan cptla masuk line tenet kat umah sewa mr. bs ye =)

  3. Kalau la dapat internet, isyaALLAH pasti akan menulis semula.. suruh la arif pon tulis jgk.. ok?

    kepada zahra, kot2 ada cite best kat maktab. share2 lah.. (“,)

  4. hehe..nak suruh tu di luar kuasa rean la mr. bs…hehe..zahra plak wireless maktab block wordpress..tu yg dia xdpt update..

  5. uhu….dah start pakai broadband…wifi maktab mmg ska block,kdg2 isi2 utk assngment pon x ley cri…

  6. hehe..ye ke dik..da pakai broadband ye skang..bgsla cam 2..leh ada post bru skang dr zahra..hehe =)

  7. En. Bilik Sebelah

    Rean: ala, luar kuasa ape.. pujuk la dia.. kalau dia xnk, pakse.. hehehe…

    Zahra: pelik la.. wordpress pon nak block.. bukan benda tak elok pon.. kalau nak block you tube ke, facebook ke, xpe jgk..

    • itu la pasal..dulu blogspot pon kna,tp skang dah boley…wordpree nie belum boley lg…facebook jgnlah block,x ley hidup seharian tanpa fb

  8. hahaha…xdpt den nak tolong la mr. bs…kita komen ber3 kat sini pun dia xmuncul2…avatar aang sibuk promosi filem kot..hik hik 😉

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: