Author #3 Zahra

100_4796

ting tong2…assalamualaikum,saya roomate baru bilik sebelah merangkap author no 3..

setelah keletihan bermain futsal disiang hari,golek2 dkt lantai maka dtglah idea bagai mencurah2 ke ladang gandum untuk saya terbitkan entri pertama nie…ish,panjang sangat ler pulak mukadimah..ok2,straight to da point…meh saya nak bercerita sikit psl diri saya..alang2 dah terbaca,baca ler smpai habis..

urm,nama saya sama seperti nama puteri kesayangan Rasulullah S.A.W..tp cukuplah sekadar dipanggil zahra yang membawa maksud bunga.Lagipon saya mmg ska bunga,so panggil ler saya zahra..saya dilahirkan pada 22 Julai 1991 dan berasal dari utara,Sungai Petani(SP),Kedah..x der apa2 special sgt psl SP nie cme kat sana ada tmpat yang ala2 Sunway Lagoon tp berkali2 ganda lebih kecil..nama tempat tue The Carnival..

Saya nie anak sulung dri 5 orang adik beradik.menjadi anak sulung bukan bermaksud saya boleh senang2 buli adik2 saya,tetapi saya membawa satu amanat dri kedua ibu bapa saya untuk menjadi contoh terbaik utk adik2..oleh itu,sampai saja di IPT KL nie ,saya sudah menanam azam untuk belajar bersungguh2 dan mencapai cita2 saya dri kecil..huhu,berkobar2 semangat ..chaiyok2.

mendapat pendidikan yang tersangat awal di Tadika Abim,SP.lepas tue saya bersekolah di SK Sungai Petani.Selepas itu saya meneruskan pengajian ke peringkat menengah di SMK Convent Father Barre dan semasa tingkatan 4,saya berpindah ke MRSM Merbok…sekarang plak?urm….kat mana ek? hehe,IPT KL ler..

urm,x der apa2 yg special anda boleh harapkan pada saya cuma apa yang saya nak katakan ialah doakan saya berjaya jadi cikgu yer..cita2 dari kecil tue..amin..

  1. wah,bgs la.. zahra dari utara rupanya.. bro avatar dari selatan… sy dari tengah.. huhu..

  2. salam..maaf. Tpi
    Xada bezanya dgn org yg belagak mengalakan raja.. Ingat lah apa adat kita…k???????

  3. apa maksud kamal tu zahra..akak xfaham ape dia ckp..

  4. hurm,ader la gaduh skit ngan dia…pedulikan dia kak rean.

  5. huhu..cam 2 ker..nape gaduh sampai bawak kat sini..xelok betul la..ok2..akak xpeduli lg..

  6. maaf la kak rean,tp dia mula dulu

  7. eh..akak xsalahkan adik pun..akak salahkan kamal tu..xprofesional langsung..nape gaduh sampai bwk sini..hehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: