Author #2 Avatar

assalamualaikum..salam sejahtera..

hmm..sebagai second admin di sini aku ingin menerangkan serba sedikit latar belakang aku..first of all nama aku Arif Anwar..nothing special tentang aku ni..aku cuma budak biasa je..aku ni seorang lelaki la..tengok nama pun dah tau..hahaha..nowdays umur aku baru nak smpi 19..tapi ianya akan meningkat tiap-tiap tahun..huhu ^_^ ..birthday aku tiap-tiap tahun jatuh pada 11 September…aku masih belum berfamili, tapi abah aku ada lima orang anak..aku anak kedua, sebab 2 la aku jadi admin kedua..hoho..aku masih ada mak dan abah lagi…hehehe

Aku ni anak kelahiran johor..kalau sesiapa penah pergi Johor aku duduk kat daerah yang tidak ada laut, iaitu daerah Kluang..latar belakang pendidikan aku biasa-biasa je..aku tak pernah masuk sekolah bagus-bagus pun..dar sekolah rendah sampai sekolah menengah, aku cuma sekolah harian biasa je..tapi sekarang ni aku dah sambung belajar kat Institut Perguruan Teknik, Kuala Lumpur..

Kalau nak cerita tentang cita-cita aku, memang panjang ceritanya..actually aku nak jadi designer or engineer..tapi disebabkan aku dah terjejakkan dan menjejakkan kaki kat IPT,KL , aku rasa cita-cita aku sekarang lebih tertumpu menjadi pendidik..huhu.. ^_^ tapi cita-cita aku yang pasti dalam hidup ni cuma aku nak jadi seorang yang berjaya di dunia dan di akhirat..

Nothing more to tell about myself..cuma aku ni happy go lucky person..tak nak fikir benda-benda masalah ni..huhuhu.. ^_^ aku pun baru je menceburi bidang memblog ni..jadi kalau ada apa-apa kesalahan harap betulkan dan bagi tunjuk ajar.

Kalau nak contact aku blh cari kat url friendster ni:

http://www.friendster.com/exileboy

e-mail aku pula:

last_exile_world@yahoo.com.my

kalau nak IM aku:

anwar_5683

p/s:

buah cempedak di laur pagar,

ambil galah tolong jolokkan;

aku budak baru belajar,

kalau salah tolong tunjukkan.

  1. Hmm..jgn la merendah diri sgt pasal sek..kat mana2 kt sek pn..yg pentg niat kita utk belajar..kejayaan ada di mana2..hmm..pendidik adalah kerja yg plg mulia utk mendidik ank bgsa..akhir kata..semoga berjaya n hepi go lucky la selalu🙂

  2. @rean: ok thankz for the respon..xde la merendah diri..tapi sedar diri je…hehehe

  3. aleeya syakira

    bakal cikgu bah ni…
    ok le tu…
    xdapat jd engineer jd la guru yg bleh wat ank murid jd engineer….
    ok tu….

  4. @aleeya syakira: insyallah ms. aleeya syakira..hehe..semoga ape yg aleeya syakira ckp 2 akan menjadi kenyataan…🙂

  5. Mr.Bilik Sebelah

    @aleeya syakira: avatar tu bakal cikgu math, tapi minat engineer.. Kan aleeya..

    @avataraang: Kalu nak jadi kenyataan, ko kne tukar course dlu, masuk jd cikgu teknik dan vokasional la..

  6. @Mr.Bilik Sebelah: wah..ske2 menambah profile aku yerk..aku xtulis pun aku cikgu course ape..tapi engineering dgn math pun xjauh beza..byk kira2 jgk..

  7. wei…ape benda ko mngarut tu…pening pale aku mmbace nyer….cube ko wat benda yg menarik cikit…ko kirim salam kat author no 1 ko tu…

  8. @type_rex: kalau dah malas nak baca 2 jgn la bace..Mr.Bilik Sebelah, type_rex kirim salam..😀

  9. aleeya syakira

    hahaha…cikgu math rupanya..heheeh
    bleh tu..ajar ank murid math supaya dpat jawab soalan fizik..n kimai..bleh kan???
    heheheh

  10. aleeya syakira

    ooo..cikgu ni..
    kena hantar kt pedalamn bru tau..
    bestla tu kat KL stdy..
    hehehhehehe
    tp jgn risaula..sk teknik rasanya xda kt pedalaman

  11. @aleeya syakira: a’ah..sy bakal mejadi mathemation🙂 hmm..sy bljr je kat institut perguruan teknik, tapi xbermakna kena mengajar sekolah teknik..🙂

  12. aleeya syakira

    ooo…cmtu..hhehehhhe
    tp bkan ajar math je kan??

  13. @aleeya syakira: hmm..memang la bkn ajar math je..🙂 ade minor BM dgn BI..mcm aleeya syakira jugak..

  14. aleeya syakira

    oo..maksudnya ppismp math la ni????

  15. @aleeya syakira: ya..absolutely correct..hehehe..

  16. weh..abes ar ko bile ak da start komen..
    sbnrnye..btolla ko masih baru lg dlm dunia blog2 ni n mcm2 yg slh!
    ko kene bguru ngn ak nti ek..ingt..
    keje pendidik mcm kite byk ms wat blog kn..hehe..patot ko bsyukur!
    -smart foto!-

  17. arep bucukkkkkkkkkkkkkk!!!!
    truskn usaha anda dgn blog anda!
    buatla citer menarik sikit!
    tkrla gmbr 2! gmbr lm arrrrr

  18. @jayminnie: setakat taiping error 2 biasa la..ko wat asigment pun banyak typing error

    @tgn_berDARAH: hmm..dalam usaha la ni..nnt aku cari gambar lain yerk..hehehehe

  19. Aiseh bro, aku pun tak perasan ko dah tukar gambar.. aku pun nak tukar la… Kikiki…

  20. @Mr.Bilik Sebelah: ape la yg bro perasan ye..tukar la bro, gmbr yg bro pakai 2 dah berusia 7 bulan tau…hehehehe😉

  21. Hehe..nice picture..mcm 2 la bakal pendidik🙂 hehehe..

  22. @rean: thankz..xde kne mengena pun..ni blogger bkn pendidik :p

  23. aik.. baru kutahu penulis bilik sebelah ni belajar kat ipteknik cheras.. tapi tak pernah nampak pun.. ish ish..

  24. @apis17: mgkn disebabkan kita dalam course berlainan, kita jarang berjumpa😉

  25. gila sedey kalo baca sejarah idup ko ni..huhu…rasa cm nx bg kat syarikat penerbitan sasbadi untuk diterbitkan dlm bentuk novel….sob..sob…

  26. ERM.........PPISMP SC1

    best ke blaja kt cni??

  27. ttmpg tye…
    taw x no fon ipteknik cheras???
    tq

  1. Pingback: BS: Bilik Sebelah

  2. Pingback: Do.It = D.U.I.T « BS: Bilik Sebelah

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: